Feeling connected met de nieuwe Classe 100 van BTicino

[ad_1]

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur. Het resultaat is een innovatief assortiment met een modern en elegant design, dat voldoet aan elke installatiebehoefte. Bovendien introduceert BTicino wifi connectiviteit als een standaard in deurcommunicatie. Zo blijft de eindgebruiker altijd en overal verbonden met de woning.Subtiel, minimalistisch en intuïtiefHet nieuwe, gebruiksvriendelijke Classe 100 assortiment van BTicino telt 2 varianten in audio (A16E handsfree parlofoon en A16M parlofoon met hoorn) en 3 in video (X16E geconnecteerde videofoon, V16E videofoon met geavanceerde functies en V16B videofoon met basisfuncties). De 3 binnenposten in video hebben een strak 5” lcd-scherm dat perfect past in elk type installatie. Alle apparaten combineren een beperkte opbouwdikte met lichtheid en stevigheid. Of het nu gaat over een ééngezinswoning of een appartement, de moderne look van de Classe 100 zal iedereen aanspreken. Bovendien bieden de intuïtieve, ergonomische bedieningen een verbeterde gebruikservaring.

Connectiviteit wordt vanzelfsprekendParadepaardje van het nieuwe assortiment is de X16E geconnecteerde binnenpost. Dankzij zijn geïntegreerde wifi-verbinding blijft de eindgebruiker steeds verbonden met de woning en beantwoordt hij alle oproepen van waar hij zich ook bevindt. In zijn luie stoel, op vakantie, op het werk … éénmaal verbonden met de intuïtieve ‘Door Entry Classe 100X’ app wordt de smartphone een extra virtuele binnenpost waarmee men oproepen beantwoordt, de deur of poort opent en overige camera’s consulteert. Bovendien kan men met de app zelfs tuinverlichting of sproeisystemen activeren op afstand.

Wist je trouwens dat de X16E de beste keuze is voor het vervangen van bestaande 2-draads binnenposten in zowel woningen als appartementen? Dankzij de wifi-verbinding hoeft er geen extra netwerkkabel te worden voorzien en kan je de bestaande bekabeling gewoon hergebruiken. Perfect voor renovatie dus.

- Advertentie -

Versnelde installatietijdDe nieuwe Classe 100 binnenposten zijn geschikt voor opbouwmontage maar kunnen eveneens als tafelmodel gebruikt worden. Alle toestellen zijn eenvoudig te installeren, ook de X16E. Na installatie van de app zorgt een begeleidende procedure voor de verbinding tussen smartphone en binnenpost. Voor het koppelingsproces gebruik je een QR-code, die de installatietijd sterk versnelt. Kortom, de nieuwe Classe 100 binnenposten van BTicino bieden niets dan voordelen en openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden!Meer informatie

Video

[ad_2]

- Advertentie -