Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes. Het is tijd voor nummer 158.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Smartphonehoesje met berichten

AliExpress staat bol met ontelbaar veel verschillende smartphonehoesjes. Dit exemplaar is er daar een van. Naast het ietwat vreemde ontwerp met toetsenbord en vrij random bericht er op, spotten we ook een vreemde review. De review is positief en vermeldt onder andere het volgende: ”er is geen geur”. Ehm, goed om te weten. We weten niet welke geur de koper had verwacht, maar we zijn blij te weten dat hij even aan het hoesje gesnuffeld heeft alvorens hem om zijn smartphone te doen.

AliExpress smartphone case text
Smartphone case met bericht (Afbeelding: AliExpress)

0,82 euro

AliExpress topper: Siliconen haakjes voor aan AirPods

AirPods zijn ontworpen zodat ze in je oor blijven hangen. Maar laten we eerlijk zijn: ze blijven niet altijd lekker in je oren hangen. Op de Chinese webshop kwamen we deze oplossing tegen voor dit probleem: een siliconen haakje voor aan je AirPods. Dat maakt je AirPods iets minder subtiel en onopvallend, maar het is altijd beter dan een AirPod die tijdens je hardloopsessie uit je oor vliegt.

haakjes AirPods Ali
Haakjes voor aan je AirPods (Afbeelding: AliExpress)

0,84 euro

MP3 speler

De MP3-speler is tegenwoordig zeker retro te noemen. Oké, dit ligt een klein beetje aan je leeftijd, maar je maakt ons niet wijs dat je nog dagelijks hitjes op je 128 MB gadget zet. Op AliExpress kun je hem gewoon nog kopen voor slechts een paar euro. Deze MP3-speler heeft zelfs een ingebouwde FM-radio. Dat maakt het de perfecte partner voor tijdens een rondje hardlopen als je geen zin hebt je dure smartphone mee te nemen.

MP3 speler Ali
MP3-speler (Afbeelding: AliExpress)

3,58 euro

LED-display

Op Ali vind je een groot aantal gadgets en producten waarmee je het DIY-project van je dromen kunt bouwen. Op de productpagina van dit LED-display staan een aantal prachtige voorbeelden van verlichte trappenhuizen en de gigantische verlichte beeldschermen die je er mee kunt bouwen. Vergeet alleen niet het formaat van gadgets op Ali te checken. Zo lijkt een trappenhuis van LED-panelen tof, maar ben je er wel even zoet mee dit te installeren met deze kleine plaatjes.

zacht LED-display Ali
LEd-display (Afbeelding: AliExpress)

11,29 euro

Xiaomi mondkapje

Het zal je niet verbazen dat je op Ali ook allerlei mondkapjes kunt kopen. Neem bijvoorbeeld van dit ‘Airpop’ mondkapje van Xiaomi. Hij is misschien ontworpen door het Chinese techmerk, maar heeft geen spectaculaire features naast het bedekken van je mond en neus (dat lijkt ons overigens meer dan genoeg). Al is hij wel verkrijgbaar in een spectaculaire neon gele/groene kleur.

Xiaomi mondkapje AliExpress
Xiaomi mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

8,06 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 30. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #158

[ad_2]

- Advertentie -