Dr. Martens opent schoenenwinkel in Eindhoven

[ad_1]

Dr. Martens zijn niet weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. De succesvolle schoenenketen heeft al winkels in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Goed nieuws voor de Brabo’s: op 2 november opent Dr. Martens zijn achtste vestiging in het centrum van Eindhoven.

Eindhoven meets Dr. Martens
Met de nieuwe winkel in het centrum van Eindhoven krijgt Dr. Martens er een belangrijk verkooppunt bij in het zuiden van het land. Eindhoven is bovendien een levendige studentenstad met een culturele sfeer die perfect past bij het merk, vindt de keten. Het volledige assortiment schoenen (inclusief de collecties Made in England en Vegan, met bijpassende accessoires) is hier te koop.

- Advertentie -

Interieur als rode draad
Zoals in elke Dr. Martens winkel heeft het interieur dezelfde herkenbare kenmerken. Bakstenen muren, authentieke, donkergekleurde meubilair en metalen details. De keten wil op deze manier zijn industriële oorsprong laten terugkomen.

Support your locals
Net als bij de andere openingen wordt er ook in Eindhoven samengewerkt met een kunstenaar van eigen bodem om de winkel een lokale finishing touch te geven. De feestelijke opening is 15 november.

[ad_2]

- Advertentie -