Top 5 AliExpress gadgets voor wie een siesta wil doen op werk

[ad_1]

Op AliExpress zijn de meest bizarre gadgets te vinden. De online winkel staat ook vol met handige gadgets. Deze twee gaan soms hand in hand. Zo hebben we de meest handige (maar soms ook vreemde) gadgets voor je op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als je je ogen even niet meer open kunt houden op werk. Want zo nu en dan verdien jij die siesta gewoon, harde werker!

Ostrich-achtig kussen van AliExpress

De Ostrich Pillow is geen nieuw product meer, maar dat betekent niet dat hij niet briljant is. Deze variant van AliExpress kun je als een haarband om je hoofd doen. Met dit kussen om je hoofd is het direct duidelijk dat collega’s je even niet kunnen storen, en kun jij je welverdiende schoonheidsslaapje doen.

- Advertentie -
nekkussen

2,04 Euro

Nóg beter kussen op AliExpress

Dit kussen verbergt misschien niet je ogen, zoals die hierboven wel doet, maar lijkt wel meer steun te bieden voor je nek. Dat is wel zo fijn aangezien je al de hele dag je hoofd omhoog moet houden om naar je beeldscherm te staren.

AliExpress reiskussen
Nekkussen (Bron: AliExpress)

26,44 Euro

Hangmat voor je voeten

De hele dag achter je bureau zitten is zwaar. Niet alleen voor je rug en nek, maar ook voor je voeten. Die krijgen het vooral zwaar te verduren wanneer je vijf keer naar het koffieautomaat moet lopen om jezelf met cafeïne te voeden. Gun je voeten wat rust en leg ze in deze voetenhangmat die je aan je bureau kunt monteren.

AliExpress hangmat
Voetenhangmat (Bron: AliExpress)

7,14 Euro

Full-body massagekussen voor in je bureaustoel

Er zijn maar weinig dingen beter dan een kleine siesta. Iets dat wel beter is, is een full-body massage. Helaas is op de meeste kantoren geen masseuse beschikbaar. Geen probleem, want met deze mat op je stoel kun je zelfs al werkend genieten van een stevige been-, bil- en rugmassage.

AliExpress
Massagekussen (Bron: AliExpress)

29,18 Euro

Verstelbare laptoptafel voor in bed

Wie het überhaupt niet tot het kantoor heeft gehaald en nog een paar uur in bed wil blijven liggen, kán nog wel productief zijn. Zet deze laptoptafel op je bed, start je laptop en stuur al liggend een aantal emails. Niemand hoeft te weten dat jij nog in je berenpyjama ligt.

ALiExpress
Laptopstandaard voor in bed (Bron: AliExpress)

16,53 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top 5 AliExpress gadgets voor wie een siesta wil doen op werk

[ad_2]

- Advertentie -