Home Keuken Cijferhelden opgelet: kom naar Exact Live!

Cijferhelden opgelet: kom naar Exact Live!

[ad_1]

Exact organiseert voor iedereen die beslissingen wil nemen op basis van actuele cijfers, voor de achtste keer Exact Live. Op 2 oktober staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van dit evenement. Iedereen die besluiten wil nemen op basis van actuele cijfers is uitgenodigd om kennis te maken met Exact’s gerenommeerde bedrijfssoftware, kennis bij te spijkeren of zich simpelweg te laten inspireren en informeren door sprekers als Phill Robinson (Exact, CEO), Humberto Tan, Ionica Smeets, Ali B, duizenden medebezoekers en meer dan honderd inspiratie- en verdiepingssessies.

Jaar na jaar zijn we van de partij, jaar na jaar zitten we de volgende dag met een frisse blik en vernieuwde energie op de zaak. 2019 is geen uitzondering. Als ondernemer en beslisser, als cijferheld, begrijp je hoe belangrijk het is om gegronde keuzes te maken: te beslissen op basis van data. ‘Wat gaan we volgend jaar doen? Hoe bereiken we dat en kan onze huidige software hierin ondersteunen?’, luidt de vraag die op de achtste editie van het gratis evenement zal worden beantwoord door een reeks staalsterke sprekers.

- Advertentie -

Het programma bestaat met meer dan honderd sessies, waarmee Exact een kijkje in eigen keuken geeft en je voorstelt aan topexperts en –tools voor zaken als marketing, accountancy, ondernemerschap, handel, logistiek, HR en management. De openings- en eindshows staan garant voor inspiratie: wat sprekers betreft pakt Exact voor 2019 groots uit. Kortom: een topmogelijkheid om je als ondernemer te ontwikkelen. Schrijf je je online in, dan ben je op 2 oktober gratis van de partij in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek de website voor een programmaoverzicht en dergelijke actuele informatie. Tot dan!

LEES OOK: Interview: Jos Suijkens over Exact Expense Management

Humberto Tan

De dagvoorzitter op 2 oktober is niemand minder dan Humberto Tan. Met een eigen kledinglijn (HUMBERTO) kent de tv- en radiopresentator het MKB als geen ander. Dankzij zijn jarenlange ervaring als mediatopman en ondernemer weet hij slim door cijfers te prikken. Deskundig, charismatisch en humoristisch: weinig betere sprekers doen zich aan voor een dag die niet alleen informatief, maar bovenal amusant beloofd te worden.

Ali B

Je kent Ali B waarschijnlijk als rapper, maar daarnaast is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC. Continu werkt hij aan zijn eigen ontwikkeling en helpt hij anderen hun vaardigheden te ontplooien. In alles wat serieondernemer en multi-talent Ali B doet staat het verbinden van mensen centraal. Zijn visie: als je echt wilt en hard werkt, kun je overal beter in worden. De ondernemer pur sang belooft een flinke partij kennis en praktijkervaring in huis te hebben – informatie waarmee jij 2020 gepland tegemoet treedt.

Phill Robinson

Met ruim 30 jaar ervaring in de software-industrie weet Phill Robinson de potentie van bedrijven, producten en technologische trends te herkennen voordat een ander dat doet. Niet alleen heeft hij zelf geprogrammeerd, ook heeft hij in diverse rollen voor vele succesvolle softwarebedrijven gewerkt. In managementteams van Oracle, Sybase en Siebel in de Verenigde Staten, maar ook als Chief Marketing Officer bij Salesforce.com. Verwacht geïnspireerd te worden door een topman die elke hoek en uitdaging van het MKB door en door kent.

afbeelding van Geert van der Klugt[ad_2]

- Advertentie -