Bedden.nl failliet – Interieurjournaal.com

[ad_1]

Recent berichtten we dat Leen Bakker van plan is om eindgebruikers aan te bieden om bedden te gaan leasen. Daarbij maakten we een vergelijk met andere aanbieders van beddenlease aanbieders als Auping en Dekbeddiscounter.com, Ikea en dus Bedden.nl, die het leasen van bedden reeds sinds half 2015 in samenwerking met Elbuco introduceerde.

Bedden.nl uit Amsterdam was in 2012 gestart als online Beddenwinkel als onderdeel van Nichecommerce, inmiddels Venturebuilders, uit Amsterdam. Het bedrijf mikte vooral op consumenten die zich online oriënteren, zo meldde indertijd Joyce Caradonna, een van de drie aandeelhouders.

- Advertentie -

Onder de hoede van het bedrijf, inmiddels verhuisd naar Schiedam, zijn in de loop van de tijd diverse spin-off-sites actief geworden zoals Dekbedden.nl, Kussens.nl, Kussen.nl, Boxsprings.nl, Topdekmatras.nl, Luchtbed.nl en Sleepdeal.com en handelde het bedrijf onder meer onder namen als Bedgarant en Meubelgarant.

Als deze namen in de boedel zitten, dan zal daar vanuit de beddenwereld vast interesse voor zijn. Raadpleeg daarvoor de curator, Laurie E. van Leeuwen van Davids Advocaten uit Amsterdam, telefoon: 088 – 500 4300, [email protected]

 

P.S. 19-09-2019: De domeinnaam Bedden.nl is reeds enkele maanden geleden overgenomen door Masterbedding bv uit Zaandam en valt volgens zegsvrouw Nina niet binnen de boedel. De site is dus nog gewoon actief. Masterbedding heeft naast in Zaandam ook een winkel in Vianen.

Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedgarant.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.elbuco.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl
www.leenbakker.nl
www.nichecommerce.nl
www.venturebuilders.capital
www.dekbedden.nl
www.kussens.nl
www.kussen.nl
www.boxsprings.nl
www.topdekmatras.nl
www.luchtbed.nl
www.sleepdeal.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, webwinkel, internet, internetwinkel, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, waterbed, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, failliet, bankroet, insolventie, boeken neerleggen, faillissement, #beddennl, #bedgarant, #meubelgarant, #masterbedding, #nichecommerce, #venturebuilders, #dekbedden, #kussens, #kussen, #boxsprings, #topdekmatras, #luchtbed, #sleepdeal.com[ad_2]

- Advertentie -