Satink Keukens doet totale badkamerassortiment in de uitverkoop

[ad_1]

Satink Keukens stopt met de verkoop van badkamers en doet daarom het hele showroom assortiment in de uitverkoop. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober geldt 50 procent korting op de afgeprijsde artikelen, ofwel de helft van de halve prijs.

Klanten vinden op de hele eerste etage nog een ruim aanbod van onder meer vrijstaande baden, sunshowers, badkamermeubels en kranen. De vrijkomende ruimte wordt benut voor nóg meer keukens. “We gaan onze keukencollectie verder uitbreiden”, bevestigt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. “We nemen nieuwe merken op in ons assortiment en dankzij de extra ruimte kunnen we onze klanten meer opstellingen presenteren. Zoals ze van Satink gewend zijn, uiteraard met de laatste noviteiten en trends.”

- Advertentie -

Naast de gerenommeerde merken biedt Satink Keukens voortaan ook de ECOOK Plus, ECOOK Xclusiv en ECOOK Pro keuken. Plekkenpol: “Met de aankoop van een ECOOK Plus of Xclusiv keuken dragen klanten bij aan ons klimaat en de leefomgeving. Deze keukens zijn gemaakt van recyclebare materialen en kennen een moderne, energiezuinige installatietechniek, waarbij de hoogste eisen aan energie en milieu worden gesteld.” Momenteel geldt een interessante actie waarbij klanten bij de aankoop van een keuken in aanmerking kunnen komen voor een gratis Siemens vaatwasser.

Bezoek vooral op zaterdag 5 of zondag 6 oktober de moderne showroom aan de Huub van Doornestraat voor de badkamerkoopjes en neem meteen een kijkje bij de bijzondere collectie kwaliteitskeukens.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl[ad_2]

- Advertentie -