Satink geeft een KitchenAid keukenrobot cadeau bij aankoop van een keuken

[ad_1]

Het is in april weer extra aantrekkelijk om een keuken te kopen bij Satink. Bij aankoop krijgen klanten in deze maand een KitchenAid keukenrobot cadeau.

De KitchenAid, verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en amandelwit, is een keukenmachine met talrijke mogelijkheden. Zo kent de machine diverse deeghaken om alle soorten deeg mee te kneden, diverse gardes om gerechten extra luchtig te maken en kan het ook zware mengsels moeiteloos verwerken.

- Advertentie -

De actie met het waardevolle cadeau is een mooi extraatje in de toch al feestelijke maand bij Satink. “Op Tweede Paasdag, 22 april, zetten we ook onze showroom weer in een feestelijke sfeer”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. “We hebben een chef kok uitgenodigd om lekkere hapjes te maken en klanten kunnen zich dan onder het genot van een hapje en een drankje laten inspireren door het nieuwste van het nieuwste op keukengebied. Als ze dan ook nog een keuken kopen, krijgen ze de multifunctionele KitchenAid cadeau.” Satink heeft al veel klanten blij kunnen maken met showroomkeukens die de afgelopen maanden tegen zeer aantrekkelijke prijzen werden aangeboden. Er zijn nog slechts enkele showroomkeukens beschikbaar, dus wie daarvoor interesse heeft, moet snel zijn. De vrijgekomen plaatsen worden meteen weer ingevuld met de nieuwe collectie.

Satink is al meer dan dertig jaar een begrip in de regio. In de grote showroom van vierduizend vierkante meter kunnen klanten zich uitgebreid laten inspireren door de nieuwste trends op keukengebied. Klanten weten de service van Satink ook heel goed te waarderen: op de reviewsite ‘Klantenvertellen’ scoort het bedrijf een 9,4. Plekkenpol: “De slogan van Satink luidt dan ook niet voor niets: ‘Satink doet gewoon beter z’n best voor u’. Iedereen is van harte welkom bij Satink, de koffie staat altijd klaar.”

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle
(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl[ad_2]

- Advertentie -