Platform grootkeuken.nl gelanceerd | Entree Magazine

[ad_1]

Tijdens de Horecava is het kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd.

Op het onafhankelijk kennisplatform vinden ondernemers en keukenprofessionals een overzicht van alle essentiële apparatuur voor het inrichten van een professionele keuken. Van horeca tot bedrijfskantine, van retail tot restaurant.Daarnaast vinden bezoekers een overzicht van de belangrijkste trends van de keukenwereld en handvaten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van onder andere hygiëne, onderhoud, duurzaamheid en energie.

- Advertentie -

Bij het inrichten van een professionele keuken komt veel kijken
Het aanschaffen van keukenapparatuur is kostbaar, en nieuwe technologische ontwikkelingen schudden de grootkeukenmarkt op. Energie labels, inductie versus gas, de beste plaats voor uw koelcellen en smart-apparatuur… Of u nu wilt weten wat er essentieel nodig is voor een keuken, waar u op moet letten bij aanschaf van apparatuur of waarom u producten nodig heeft… Grootkeuken.nl is ontwikkeld om ondernemers en keukenexperts één kennisplatform te kunnen bieden, waar ze antwoorden kunnen vinden op al hun vragen.  

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de grootkeukenmarkt?
Naast het brengen van kennis biedt het platform ook inspiratie, voornamelijk op het gebied van trends en ontwikkelingen. Publicaties over diverse onderwerpen vertaald door experts uit de keukenbranche maken dat het platform ook geschikt is om vaak te raadplegen.

Eenvoudig in contact met keukenexperts 
Heeft u specifieke vragen, op zoek naar service en onderhoud, of bent u van plan te investeren in uw keuken en zoekt u de juiste leverancier? Via grootkeuken.nl komen bezoekers makkelijk in contact met Nederlands beste keukenexperts. Neem zelf een kijkje op www.grootkeuken.nl

 

[ad_2]

- Advertentie -