Action, Lidl en Aldi superaanbieding: BAM! Yamaha Elektrische drumset

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de bizarre, maar vaak ook handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat deze elektrische drumset van Yamaha.

Knallend de winter door met de Yamaha elektrische drumset

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat de Lidl cadeautjes heeft voor iedereen. Zo is deze elektrische drumset niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook voor je buren. Want je kunt je hoofdtelefoon er zo inpluggen via de AUX-ingang om muisstil te oefenen.

- Advertentie -

Deze elektronische drumset heeft veel verschillende opties. Daardoor kunnen zowel meer ervaren drummers als beginners met dit drumstel uit de voeten. Hij beschikt over 10 trainingsprogramma’s, 287 drumgeluiden en 127 toetsenbordstemmen. Het drumstel is 10-delig.

Lidl Yamaha elektrisch drumstel
Yamaha elektrische drumset (Bron: Lidl)

Lidl deal: Elektrisch drumstel met handige opnamefunctie

Het spelen van liedjes van iemand anders is leuk, maar je eigen muziek componeren en opnemen is natuurlijk leuker. Tenminste, voor de creatievelingen onder ons. Zij zullen blij zijn met de optie om het drumstel via de USB-aansluiting aan een computer te koppelen. ZLuister jij liever naar je eigen geknal dan naar de CD van Michael Bublé? Dan maak je met dit drumstel gemakkelijk audio-opnamen van je eigen muziek.

De Yamaha drumset kan ook worden gebruikt in combinatie met een DTX402 Touch app. Dat maakt het speelplezier alleen nog maar groter.

Klinkt deze deal als muziek in je oren? Ren dan nu naar de Lidl om dit drumstel in huis te halen. Of neem een kijkje in de Lidl-shop. Daar vind je de Yamaha elektrische drumset voor 369 euro.

Yamaha Lidl elektrische drumset
(Bron: Yamaha)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 46 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: BAM! Yamaha Elektrische drumset

[ad_2]

- Advertentie -