Open dagen Middelkoop Culemborg | Culemborgse Courant

[ad_1]

CULEMBORG Middelkoop Culemborg heeft het brede aanbod aan keukens, badkamers, vloeren en kasten nog eens fors uitgebreid. Daar is wel een rigoureuze verbouwing annex uitbreiding aan vooraf gegaan. Wie jaren terug het toen al moderne pand binnen stapte, kent het nu helemaal niet meer terug. De entree is overweldigend, het aanbod groots. Middelkoop Culemborg kan er weer helemaal tegen.

Eigenaar Hans Middelkoop is druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. De laatste verlichting wordt aangebracht, de stofzuiger doet de hele middag al zijn werk en al het glaswerk is blinkend schoon. Hans heeft plezier in zijn nieuwe werkomgeving, zelfs zijn kantoor is verplaatst.

- Advertentie -

Even later zit hij achter zijn bureau en blikt een klein moment terug. ,,Deze plannen hadden we in 2016 al in ons hoofd. Al langer willen we vanuit een centrale entree alle afdelingen makkelijk kunnen bereiken. Daarom zijn we in mei vorig jaar gestart om het complete pand een make-over te geven en er tegelijkertijd een stuk er aan te zetten. Nu zijn beide afdelingen aanmerkelijk vergroot en meer in evenwicht met elkaar.”

Middelkoop kent door de jaren heen een gestage groei. Toen Hans 15 jaar terug de leiding kreeg, werkten er 35 man. Dat zijn er nu 65. Tijdens de crisis was het wel wat minder, vooral ook omdat de bouw stagneerde. Maar daarna trok het weer aan. Meer kantoorruimte werd geen overbodige luxe, er ontstond meer en meer behoefte aan een goede kantine en ook uitbreiding van het aanbod zou prettig zijn. Ook deze wensen komen samen in het nieuwe pand.

Middelkoop Culemborg kenmerkt zich ondanks het zeer brede aanbod door de persoonlijke service. Wie een badkamer of keuken uit komt zoeken, krijgt alle tijd en aandacht om de juiste beslissingen te nemen. De nieuwste trends en mooiste ontwerpen zijn aanwezig en een 3D-tekening op maat wordt graag verzorgd.

In de nieuwe keukenshowroom is ruim plaats ingeruimd voor trends en noviteiten. Opvallend is bijvoorbeeld de in lampen of kookplaat geïntegreerde afzuiging. Daarnaast worden verschillende noviteiten getoond in de domotica-keuken. Het keukenaanbod grossiert in verschillende stijlen, de meest uiteenlopende uitvoeringen en veel slimme oplossingen.

Ook op de badkamerafdeling zijn de nieuwste ontwikkelingen en trends zichtbaar. Schelpvormige tegels, gekleurde kranen en sfeervolle verlichting. Het varieert van ingetogen en strak, romantisch, robuust, landelijk tot klassiek. Vloeren, kasten, tegels en allerlei andere benodigdheden worden altijd op maat geleverd.

Om de ingebruikname van het nieuwe pand met dito inrichting te benadrukken, houdt Middelkoop Culemborg Open Dagen op vrijdag 24 mei van 9 tot 21 uur en op zaterdag 25 mei van 9 tot 16 uur. Iedereen is welkom om in 4000 m2 showroom de meest uiteenlopende keukens en badkamers te komen bekijken.

a[ Middelkoop Culemborg bv, Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg. Tel. 0345-512020 of www.middelkoopculemborg.nl.

[ad_2]

- Advertentie -