Een massief eiken keuken voor het hart van jouw huis

[ad_1]

Een massief eiken keuken voor het hart van jouw huis

Kvik lanceert in september de nieuwe keuken ‘Cima’ – een tijdloos eerbetoon aan het vakmanschap en de tradities van klassiek Deens design. Dankzij zijn minimalistische uitstraling – uitgevoerd in massieve eik – zal de nieuwe keuken niet snel buigen voor snel veranderende trends. Integendeel: de moderne look van de keuken blijft nog decennia overeind!

De Cima vertrekt van een krachtig idee dat is uitgewerkt tot in de allerkleinste details. De keuken vertaalt een eenvoudige en minimalistische blik op het leven naar slimme esthetiek: praktisch in gebruik, aangenaam om naar te kijken. Met kwaliteitsvolle materiaalkeuze brengt de keuken licht en natuur in huis. Dankzij slimme oplossingen en een efficiënte productie, levert Kvik bovendien een echte high end-keuken af in massief eikenhout aan een heel toegankelijke prijs.

- Advertentie -

Cima is verkrijgbaar in drie kleuren – light oak, dark oak & black oak – én als keukeneiland. De massieve eiken fronten en de afwerking in eikenfineer zijn perfect samengebracht en zorgen zo voor een harmonieuze, uniforme look. De doorlopende lijnen op kasten en laden versterken bovendien de eigenzinnige expressie van de keuken. Een klassieker in worden, met attitude en persoonlijkheid. De keuken is daarom ook een langetermijninvestering: met zijn unieke look en natuurlijke materialen blijft de keuken jaar na jaar een blikvanger in huis.

KVIK - Een massief eiken keuken voor het hart van jouw huis

CIMA ALS CONVERSATIEKEUKEN

Kvik lanceert Cima ook als keukeneiland die uitnodigt om in de keuken meer te doen dan enkel koken. Daar heeft het Deense merk een goede reden voor. Exact twintig jaar geleden lanceerde Kvik al een revolutionair idee: de Conversatiekeuken. Het concept heeft de manier van kijken naar keukens bij het merk fundamenteel veranderd. Het idee erachter is vandaag dan ook relevanter dan ooit.

Voor Kvik in 1999 de Conversatiekeuken lanceerde, werden de meeste keukenplannen getekend volgens een puur functionele insteek: in de keuken wordt er gekookt, en meer niet. Met de lancering van de Conversatiekeuken koos Kvik ervoor om evenveel nadruk op de sociale rol van de keuken te leggen: wie samen kookt, moet ook écht kunnen samen zijn. Er moest ruimte zijn om te koken én een goed gesprek te hebben.

In ons huidige hectische leven is samen zijn met vrienden en familie soms een luxe geworden. We koken minder en als we al koken, doen we dat in minder tijd. We eten op verschillende tijdstippen en niet altijd samen. Dat alles zorgt er tegelijk ook voor dat de behoefte aan een goed gesprek net groter is geworden. 48% van ons brengt dagelijks echter nog 2 tot 4 uur in de keuken door. Ondanks alles, is de keuken dus nog steeds een van de belangrijkste ruimtes in huis en de perfecte plek om tijd te nemen voor elkaar.

De Conversatiekeuken is in de afgelopen jaren dan ook geëvolueerd van een plek om samen te koken, naar een ruimte voor ontspanning en samen zijn. Koken, huiswerk maken en knutselen gebeuren er naast en door elkaar. De keuken is in zekere zin de nieuwe woonkamer geworden. Maar 20 jaar na de lancering van het concept ‘Conversatiekeuken’ is de droom van wie op het punt staat zijn keuken te renoveren, nog steeds dezelfde: een ruimte creëren om samen te zijn en te genieten.

KVIK - Een massief eiken keuken voor het hart van jouw huis
De Cima-keuken in light oak – zoals getoond op de eerste afbeelding bovenaan het persbericht, inclusief kasten, plinten en werkblad – is verkrijgbaar voor € 7.494,- (excl. spoelbak, kraan en toestellen).

Het Cima-keukeneiland in dark oak – zoals getoond op de tweede afbeelding in het persbericht, inclusief kasten, plinten en werkblad – is verkrijgbaar voor € 6.367,- (excl. spoelbak, kraan en toestellen).

Lees ook:[ad_2]

- Advertentie -