leuke en betaalbare gadgets uit China

[ad_1]

In ‘Het beste uit China’ delen we wekelijks leuke en betaalbare gadgets uit de Chinese webshops. Dit keer richten we ons, in het kader van de nieuwe Back to school-serie, op gadgets voor een nieuw schooljaar.

Rugzak: trendy rugzak met USB-aansluiting

Een goede tas is belangrijk wanneer je naar school of het werk gaat. Deze rugzak is gemaakt van zeer stevig materiaal dat ook nog eens scheurbestendig en waterdicht is. Er zijn veel vakken die je in staat stellen om je spullen netjes op te bergen. Een klein maar belangrijk extraatje: er zit een USB-aansluiting aan de zijkant. Deze aansluiting is verbonden met je powerbank aan de binnenzijde. Zo kun je je smartphone opladen zonder dat je je tas hoeft open te doen!

- Advertentie -

> Deze rugzak kost € 32,44 bij GearBest

Rugzak

Bekijk hier alle tassen!

Laptop: Xiaomi Mi Notebook Air 12.5 inch

Geen enkele scholier of student kan meer zonder een laptop. Het Chinese merk Xiaomi (sinds kort actief in Nederland) heeft al heel lang laptops in zijn assortiment zitten. Deze Notebook Air heeft een lekker compact beeldscherm van 12,5 inch. De laptop draait op een Intel Core M3-processor en is voorzien van Windows 10 Home als besturingssysteem. Het werkgeheugen is 4 GB groot en  je kunt er 128 GB aan materiaal opslaan.

> Deze Xiaomi Notebook Air kost maar € 518,13

Xiaomi Laptop

Bekijk hier alle laptops op GearBest

Telefoon: Xiaomi Mi 9T

Wil je in het nieuwe schooljaar echte opvallen dan koop je deze Xiaomi Mi 9T.  Dit toestel bestaat bijna helemaal uit scherm (de voorzijde dan) want de selfie-camera is in de telefoon verwerkt. Als je de camera activeert schuift hij automatisch uit de behuizing omhoog. 

Het scherm is 6,39 inch groot en de accu heeft een capaciteit van maar liefst 4000 mAh. Het werkgeheugen is 6 GB groot en je kunt er 64 GB aan foto’s en filmpjes op kwijt.

> Deze Xiaomi Mi 9T kost maar € 327,24

Xiaomi Mi 9T

Ga niet weg zonder powerbank!

Schooldagen zijn doorgaans lange dagen. Dan heb je ook nog de tussenuren en het reizen van en naar school. Voor je het weet zit je zonder ‘juice’ in je smartphone. Zorg daarom dat je altijd een powerbank in je tas hebt zitten, een echte lifesaver!

Powerbanks

Bekijk hier alle powerbanks


Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een

mailtje

naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]

- Advertentie -