Vescom B.V. | Next level transparante, akoestische gordijnstoffen

[ad_1]

Vescom’s gespecialiseerde kennis en innovaties in weeftechnieken hebben geleid tot next level transparante, akoestische gordijnstoffen. Tay en Tinos zijn zachte en zeer soepelvallende stoffen met een hoog geluidsabsorptieniveau (alphaw 0.6). Ze laten zien dat functionaliteit en esthetiek goed samen gaan. Swan is de nieuwe kamerhoge, transparante basic. De drie nieuwe stoffen zijn technisch en functioneel van het hoogste niveau en ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen weverij.

kamerhoog, akoestisch en transparant
Kamerhoge gordijnstof Tay heeft een vriendelijk, zacht karakter en toont een organische lengtestreep. De stof is geïnspireerd op natuurlijke vormen van hout, bamboe en water. Tay heeft een hoog geluidsabsorptieniveau (alphaw 0.6), valt zeer soepel, is kamerhoog, wasbaar op 70 graden en breed toepasbaar door de 12 natuurlijke kleuren.

akoestisch, semi-transparant en mat
Tinos heeft een verfijnd textielgevoel en een matte uitstraling. Het verticale crêpe effect geeft de stof een natuurlijke optiek. Tinos is ideaal voor het creëren van privacy in bijvoorbeeld office omgevingen, doordat de stof semi-transparant is. Net als Tay heeft deze stof een hoog geluidsabsorptieniveau (alphaw 0.6), is soepelvallend en wasbaar op 70 graden. De 16 zachte kleurtinten, waaronder koper, zilver, emerald en lila zijn goed te combineren met wandbekleding dessin Barkley.

- Advertentie -

transparante basic met een zachte katoenuitstraling
Kamerhoge gordijnstof Swan is door haar eenvoud breed toepasbaar in healthcare, office en hospitality projecten. Deze transparante basic heeft een vriendelijke en zachte katoenuitstraling. Het onregelmatige slubeffect geeft de stof een natuurlijke look. Het kleuraanbod bestaat uit veel naturellen, met onder meer roomwit, beige en warm grijs.

collectie transparante gordijnstoffen
Vescoms collectie transparante gordijnstoffen omvat talloze stoffen, variërend van subtiele neutralen tot unieke accenten en verfijnde metallics. De stoffen bieden een functionele oplossing voor ieder interieur. Ze zijn brandwerend en veilig, licht- en kleurecht, duurzaam, wasbaar op hoge temperaturen en Oeko-Tex gecertificeerd. Daarnaast is er ruime keuze uit transparante, akoestische gordijnstoffen.

Lees meer over alle acoustics.

[ad_2]

- Advertentie -