Vitra ook leasen via Flinders

[ad_1]

Meldden we begin deze maand nog de start van Designlinq uit Rotterdam met het leasen van Vitra producten, sinds deze week biedt ook Flinders deze mogelijkheid.

‘De producten van Vitra zijn zeer geschikt voor leasen aangezien ze een leven lang meegaan en een hoge restwaarde hebben. We helpen zo onze klanten liquiditeit te behouden waarmee investeringen in kantoormeubilair binnen het bereik komen van een grotere groep eindgebruikers,’ stelt Geert-Jan Smits, CEO van Flinders.

- Advertentie -

Flinders Projects (foto team; Flinders) is een belangrijk onderdeel van Flinders en focust zich op de segmenten hospitality, office en retail. Via de leasesamenwerking met Vitra wordt Flinders direct betaald. De klant betaalt vervolgens een relatief laag maandbedrag. Flinders verwacht dat de komende jaren zeker 15% van de Vitra omzet uit leasing zal voortkomen.

Flinders is een woonwinkel met webshops in Nederland en België, een projectafdeling (Flinders Projects), een woonwinkel in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen. Bij het bedrijf werken momenteel 120 medewerkers.

 

Links

www.designlinq.nl
www.flinders.nl/kantoor/vitra-lease
www.vitra.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #designlinq, #vitra, #leasen, #flinders, #flindersprojects[ad_2]

- Advertentie -