KANTOOR | Interieur ontwerp voor een modellenbureau

[ad_1]

In de kelder van een nieuw commercieel complex in de wijk Wangjing in Beijing heeft KANTOOR een werkruimte ontworpen voor een modellenbureau. De ruimte zal voornamelijk gebruikt worden voor dagelijks werk en van tijd tot tijd voor modellen castings.

The ruimte heeft twee grote dakramen voor natuurlijke lichtinval. Om het daglicht te optimaliseren zijn voornamelijk witte materialen geselecteerd. Materialen met verschillende texturen zijn gekozen om een variëteit te creëren binnen dezelfde toon. Houten kozijnen en grote planten geven een warm gevoel aan de witte ruimte.

Een kleurverschil in de terrazzovloer scheidt de werkruimte van de centrale gang die ook als catwalk gebruikt kan worden voor de modellen casting. Aan het einde van de catwalk is een witte muur die functioneert als neutrale achtergrond voor het nemen van foto’s. De foto’s worden tentoongesteld rondom de vergadertafel waar de medewerkers de modellen selecteren.

- Advertentie -

De pantry en print ruimte zijn naast de open werkruimte geplaatst en zijn niet direct zichtbaar vanuit de vergaderruimte. Langs de gehele achterwand zijn kasten geplaatst waar de portfolio’s worden bewaard op de open planken terwijl de gesloten kasten ruimte bieden voor algemene opslagruimte.

De gehele ruimte is open met uitzondering van twee privéruimtes voor respectievelijk de leidinggevende en de financiën.  

[ad_2]

- Advertentie -