Nieuwe Amazon Fire HD 10-tablet heeft een usb-c-poort

[ad_1]

Amazon heeft de nieuwe Amazon Fire HD 10-tablet aangekondigd. De tablet is eindelijk voorzien van een usb-c-poort. Ook is er een nieuwe processor en kun je rekenen op een picture-in-picture-modus. Dit apparaat moet dertig procent sneller zijn dan zijn voorganger.

Dit is de nieuwe Amazon Fire HD 10-tablet

Amazon heeft een nieuwe Amazon Fire HD 10-tablet gepresenteerd. Het apparaat heeft een octacore-processor, geklokt op 2.0 GHz, en 2 GB aan werkgeheugen. De nieuwe Fire HD 10 moet dertig procent sneller zijn dan zijn voorganger. Gebruikers hebben straks de keuze uit modellen met 32 of 64 GB aan opslagruimte, die respectievelijk 149,99 en 189,99 dollar kosten. Ook is er ruimte voor een micro-sd-kaart tot 512 GB en kun je rekenen op ondersteuning voor onder meer Dolby Atmos en wifi 802.11ac (ook wel wifi 5 genoemd).

- Advertentie -

De accu moet twaalf uur meegaan en kan worden opgeladen via usb-c en een 9w-stekker. Ook komt er een 15w-stekker aan, die het apparaat in drie uur kan opladen. Het Fire OS-systeem, dat op de tablet draait, is voorzien van een picture-in-picture-modus, zodat je naar video’s kunt kijken tijdens het browsen. De tablet is vanaf 30 oktober op de website van Amazon te koop in de kleuren paars, blauw, zwart en wit. Mocht je de tablet alvast vooruit willen bestellen, dan krijg je er ook een exemplaar van het populaire spel Minecraft bij.

[ad_2]

- Advertentie -