Want Test: goedkope must-have gadgets van AliExpress

[ad_1]

AliExpress blijft voor de meeste consumenten een spannende plek te zijn. Het lijkt allemaal net te om waar te zijn, maar is dat ook waar? Mark en Noah bestelde voor WANT een lading gadgets en testte het uit. 

Epische klok en USB koelkast van AliExpress

AliExpress staat bomvol met gekke spullen, dat is wel in onze wekelijkse rubriek te zien. Van de meest bizarre gadgets tot aan fantastisch speelgoed: het is er allemaal te halen. Maar wie vertelt ons dat het ook echt daadwerkelijk goed is? Als consument moeten we het vaak doen met een simpele productfoto en een obscure beschrijving. Verder is het mogelijk recensies te lezen, maar ook daar wordt je normaal gesproken ook niet heel veel wijzer van.

- Advertentie -

Het beste wat je kunt doen is de spullen kopen, wachten tot ze geleverd worden en er vervolgens zelf mee aan de slag gaan. Maar is dat nu echt de moeite waard? Dat is wat we testen in Het AliExperiment. In deze serie op ons YouTube kanaal bestellen we producten die thuishoren in verschillende categorieën en testen vervolgens in hoeverre het een goed product is.

In de tweede aflevering van het tweede seizoen testen Mark en Noah, allebei redacteuren van WANT, verschillende gadgets van de Chinese webshop. Van een van de meest epische klokken ooit, tot aan een USB koelkastje voor je frisdrank: het komt allemaal voorbij. Check de aflevering hieronder!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Reageer op artikel:

Want Test: goedkope must-have gadgets van AliExpress

[ad_2]

- Advertentie -