Dynabook kondigt lichtgewicht laptop Satellite Pro L50-G aan

[ad_1]

Dynabook Europe kondigt de Satellite Pro L50-G aan. De lichtgewicht laptop is gericht op zakelijke gebruikers die prestaties, betrouwbaarheid, flexibiliteit en connectiviteit nodig hebben om productief te zijn op kantoor en onderweg.

De Satellite Pro L50-G is onder meer voorzien van de 10e generatie Intel Core processors, WiFi 6- en Gigabit LAN-connectiviteit en dual storage met zowel SSD- als HDD-drives. Het apparaat voldoet aan de Microsoft Modern Device standaard en overtreft deze volgens Dynabook. De L50-G bevat diverse gebruiksvriendelijke toepassingen die werknemers productief en verbonden houdt, ongeacht de locatie waar zij werken. Het beschikt over een 15″ FHD mat beeldscherm, een dikte van slechts 19,9 millimeter en een lichtgewicht chassis van 1,7 kilo. De snel op te laden batterij van de Satellite Pro L50-G biedt tot 10 uur gebruiksduur.

- Advertentie -

Connectiviteit en security

De Satellite Pro L50-G biedt een breed scala aan de nieuwste connectiviteits­toepassingen, waaronder poorten voor USB Type-C en USB Type-A. Ook is de Satellite Pro L50-G voorzien van een HD webcam en Intel Integrated graphics. Voor een betere beveiliging kan de Satellite Pro L50-G worden uitgerust met wachtwoordvrij inloggen via een vingerafdrukscanner (SecurePad) en Face Authentication. Een webcam cover voor meer privacy is eveneens beschikbaar.

“De Satellite Pro L50-G laat zien dat Dynabook kosteneffectieve devices kan ontwikkelen zonder in te leveren op performance, technologie of draagbaarheid”, zegt Damian Jaume, President bij Dynabook Europe. “Al onze devices zijn ontworpen om werknemers te ondersteunen in hun veranderende manier van werken. De Satellite Pro L50-G bevat alle toepassingen die de moderne werknemer nodig heeft om het maximale uit zijn werkdag te halen.”

Beschikbaarheid

De Satellite Pro L50-G is beschikbaar vanaf medio december 2019. Klanten in Nederland en Belgi√ę kunnen kiezen voor een standaard garantie tot 5 jaar, afhankelijk van de configuratie.

[ad_2]

- Advertentie -