Podcast BNR Nieuwsradio rond Boon Edam

[ad_1]

Voor de opnames van een nieuwe aflevering van BNR In Bedrijf kwam presentator Maarten Bouwhuis op bezoek bij Boon Edam en sprak met Managing Director Dirk Aldenzee. Centraal gespreksthema was hoe je van een draaideurproducent de verschuiving kan maken richting security en service.

Op dinsdag 1 oktober 2019 ontving Boon Edam het team van het succesvolle radioprogramma BNR In Bedrijf op het kantoor van de onderneming in Edam. De showroom werd in zeer korte tijd deels omgebouwd tot een complete radiostudio. Om 15:30 uur startte de opname voor het programma, met Boon Edam-collega’s als geboeid publiek.

Het gesprek ging onder meer over de gestage groei en wereldwijde aanwezigheid van de onderneming. Daarbij heeft de aanvankelijke draaideurfabrikant zich inmiddels ontwikkeld naar een bedrijf dat zich ook richt op security en service.

- Advertentie -

Prof. Dr. Henk W. Volberda, hoogleraar Strategie en Innovatie aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam, schoof aan bij het gesprek. Hij was benieuwd hoe Boon Edam die transitie aanpakt.

De uitzending van BNR Nieuwsradio is hier terug te luisteren.

[ad_2]

- Advertentie -