Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #151

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 151.

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhoof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

AliExpress deal: lavalamp

Ken je deze nog? De lavalamp stond in de 70’s, 80’s en 90’s in veel (minder)kamers. Tegenwoordig is deze ietwat vreemde lamp een lekker stukje nostalgie. Wie deze retro lamp niet meer op zolder heeft liggen kan een nieuwe scoren in de Chinese webshop.

lavalamp AliExpress
Lavalamp (Afbeelding: AliExpress)

14,64 euro

Cartoon kabelbeschermer

Iedereen die wel eens een stuk tape om een kapotte en bijna doormidden versleten kabel heeft geplakt begrijpt het nut van een kabelbeschermer. Op Ali vind je ze in allerlei soorten en maten. Zo ook deze cartoon-achtige beschermers in de vorm van Mario, Luigi, Spiderman, de Hulk en meer.

Ali kabelbeschermer
Kabelbeschermer (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro‘

Xiaomi slimme muggenvanger

Het verbaast ons niet dat Xiaomi een slimme muggenvanger in de collectie heeft. Het Chinese tech-merk verkoopt tenslotte vrijwel alles waar een accu in zit. Deze muggenvanger trekt muggen aan met een ultraviolet lamp en zuigt ze vervolgens het apparaat in. Zo slaap jij de hele nacht door rustig en onverstoord.

anti-mug AliExpress Xiaomi
Xiaomi anti-mug apparaat (Afbeelding: AliExpress)

19,11 euro

Beautitec kachel voor je voeten

Het is zomer en we hopen dat je deze gadget de komende maanden niet nodig hebt. De verzendtijd van sommige shops op AliExpress is echter bizar lang. Daarom kun je deze kachel voor je voeten prima alvast bestellen voor aankomende winter. Het lijkt ons dat je enorme zweetvoeten krijgt van deze kachel, maar wie weet is het dé uitkomst voor de echte koukleumen onder ons.

kachel voeten AliExpress
Beautitec kachel voor je voeten (Afbeelding: AliExpress)

92,25 euro

AliExpress topper: LED-verlichting voor in de auto

MTV’s Pimp My Ride is al jaren niet meer op tv. Maar wie nog steeds droomt van een make-over voor zijn auto heeft daar Xzibit helemaal niet voor nodig. AliExpress is je beste vriend. Zo vind je op de Chinese webshop onder andere deze LED-lampen die je voeten uitlichten. Waar dat goed voor is weten we ook niet, want als het goed is heb jij je ogen op de weg. Wie weet dat je er indruk mee kunt maken op je bijrijder.

LED-lamp auto Ali
LED-lampen voor in de auto (Abeelding: AliExpress)

8,51 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Kruidvat en Action van week 23. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #151

[ad_2]

- Advertentie -