Promotiemateriaal werpt blik op nieuw Android TV-apparaat van Google

[ad_1]

Google is naar verluidt van plan binnenkort een nieuwe Android TV-mediaspeler te lanceren, die voorlopig nog de projectnaam Sabrina draagt. Er is nu promotiemateriaal gelekt waardoor we alvast kunnen zien hoe het apparaat eruitziet.

Sabrina: nieuwe Android TV-mediaspeler van Google

Het materiaal laat zien dat de mediaspeler met Android TV (waarschijnlijk krijg je meteen toegang tot de nieuwe interface) een afstandsbediening krijgt. Zodoende ben je dus niet meer op je telefoon of tablet aangewezen wanneer je al jaren gebruikmaakt van een Google Chromecast. Het design van Sabrina heeft wat weg van een Chromecast Ultra, maar dan ovaal in plaats van rond. Waarschijnlijk is het apparaat straks beschikbaar in de kleuren roze, wit en zwart, als we kunnen afgaan op het gelekte materiaal.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Daarnaast krijgen we een glimp te zien van de nieuwe afstandsbediening. Of in elk geval de bovenste helft. We zien onder meer een dedicated Google Assistent-knop zitten. De video waar dit materiaal uitgehaald is, stamt uit oktober 2019 toen die gedeeld werd met ontwikkelaars. Het kan dus zijn dat er al het één en ander aangepast of veranderd is sindsdien. Op moment van schrijven is het helaas nog niet duidelijk wanneer Sabrina met Android TV lanceert en hoeveel we ervoor moeten betalen wanneer het zover is.

[ad_2]

- Advertentie -