Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 49

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week heerlijke gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je uiteraard graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 49 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 49 2019

Typhoon audio-hifi accessoires

De Aldi verkoopt deze week verschillende hifi-accessoires. De Aldi had geen zin ze allemaal apart in de folder te benoemen. Of wellicht vanwege papierbesparing. Enfin. Je kunt bijvoorbeeld een ergonomische muis scoren voor een natuurlijke pols- en handbeweging. Handig!

Aldi audio-accessoires
Typhoon audio-hifi accessoires (Bron: Aldi)

12,99 Euro

Oplaadbare tondeuse

Met deze professionele accu-tondeuse met keramische messen zie jij er in een paar minuten weer goed verzorgd uit. Hij heeft 1 uitdunningsopzetstuk als messenbeschermkap en verschillende opzetstukken van 4 t/m 30 mm.

Tondeuse Aldi
Oplaadbare tondeuse (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Compacte luchtontvochtiger

Deze gadget heeft wat weg van een externe harde schijf, maar dat is het niet. Dit apparaat ontvochtigt namelijk de lucht in je huis. Ook handig. Hij heeft een uitneembaar waterreservoir van circa 1.5 liter en schakelt zich automatisch uit als het reservoir vol is.

Compacte Luchtontvochtiger Aldi
Compacte luchtontvochtiger (Bron: Aldi)

39,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 49 2019

Lidl deal: Silvercrest Espressomachine

Het is maandag en dat betekent dat je vast een kop koffie kunt gebruiken. Of 2. De Lidl verkoopt een espressomachine met melkopschuimer waarmee je je barista-skills goed kunt oefenen. Mocht je carrière op de Zuidas toch anders lopen dan gepland.

Silvercrest espressomachine Lidl
Silvercrest espressomachine (Bron: Lidl)

99,99 Euro

Lidl deal: Christopeit crosstrainer CT3

Wie nu alvast wil beginnen met de sinterklaas- en kerstkilo’s er af te trainen kan dat doen op de crosstrainer van de Lidl. Hij heeft beweegbare handgrepen en extra vaste grepen. Op de computer met LCD-scherm zie je de tijd, snelheid, afstand, verbrande calorieën, hartslag en je polsmeting. Hij heeft 8 verschillende weerstandniveau’s zodat de training lekker uitdagend blijft.

Christopeit Sport Crosstrainer CT3 Lidl
Christopeit Sport Crosstrainer CT3 (Bron: Lidl)

179,00 Euro

Lidl deal: Sanitas voetenwarmer

We hoeven deze gadget niet te ‘verkopen’, want laten we eerlijk zijn, hij verkoopt zichzelf goed genoeg. Je weet gewoon dat jouw voeten je eeuwig dankbaar zijn als ze de wintermaanden in deze voetenwarmer mogen doorbrengen. Deze elektrische voetenwarmer is in te stellen op acht verschillende standen. Een tip voor wie hem koopt: vergeet niet dat je een enorme mono-pantoffel aan je voeten hebt wanneer je wilt opstaan om wat te drinken te pakken. Dit apparaat is namelijk niet gemaakt om mee te zaklopen.

Lidl voetenwarmer
Sanitas voetenwarmer (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Lidl deal: Silvercrest Personal Care Shiatsu-nekmassage-apparaat

Gestrest door werk (niet goed)? Door het aankomende kerstdiner (niet goed)? Of door je partner (helemaal niet goed)? Dan kun je vast wel een massage gebruiken om je nek even goed los te maken. Wekelijks langs een masseuse gaan is prijzig, maar eenmalig dit nekmassageapparaat aanschaffen is goud waard.

Lidl nekmassageapparaat
Personal Care Shiatsu-nekmassage-apparaat (Bron: Lidl)

29,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 49 2019

RE-load draadloze QI-lader

Om verwarring te voorkomen: deze oplader is niet draadloos. Hij laadt zelf ook niet draadloos op. Maar hij kan jouw smartphone met QI wel draadloos opladen. En dat voor nog geen tien Euro.

Draadloze QI oplader Action
Draadloze QI lader (Bron: Action)

7,77 Euro

Oral-B Elektrische tandenborstel

Waarom je een elektrische tandenborstel zou verkiezen boven een ouderwetse tandenborstel? Bijvoorbeeld omdat deze tandenborstel 9600 rotaties per minuut maakt. Deze constante prestatie kun jij onmogelijk leveren. Alleen het idee van 9600 rotaties per minuut maakt je arm en pols al moe.

elektrische tandenborstel Oral-B
Oral-B elektrische tandenborstel (Bron: Action)

7,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 49 2019

E-Bike De Ruyter Deauville 6Speed

De E-bike begon als een fiets voor 60-plussers. Die tijden zijn voorbij. Ook jij kan nu met dertig kilometer per uur over het fietspad racen en het nakijken geven aan die arme stakkers op oude stadsfietsen. Deze elektrische fiets heeft een accuradius tussen de 80 en 120 kilometer. Meer specificaties weten? Check dan even de website van de Kruidvat.

E-bike Kruidvat
De Ruyter Deauville 6Speed E-bike (Bron: Kruidvat)

713,00 Euro

Fysic ACS-31 Saturatiemeter

Nog nooit een saturatiemeter nodig gehad? Goed! Maar het kan nooit kwaad er een in je medicijnkast te bewaren. De saturatiemeter meet hoe hoog je hartslag is en de hoeveelheid zuurstof in je bloed. Dit wordt weergegeven in cijfers, maar ook als golfbeweging en diagram.

Saturatiemeter Kruidvat
Saturatiemeter (Bron: Kruidvat)

17,99 Euro

König A4 papierversnipperaar

Ben je al een week een fatsoenlijk sinterklaasgedicht aan het proberen te maken, maar is het je nog niet gelukt een briljante tekst op papier te krijgen? Verwoest het bewijsmateriaal van je onkunde dan met de papierversnipperaar van de Kruidvat. En gooi direct die bewaarde kerstkaarten uit 2018 door het apparaat.

Papierversnipperaar Kruidvat
König papierversnipperaar (Bron: Kruidvat)

14,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 48 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze briljante en vreemde gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week heerlijke gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je uiteraard graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 49 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -