slimme en goedkope activity tracker

[ad_1]

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Lidl doet het deze week goed met een Bluetooth activity tracker.

Fitbit, Apple Watch of Garmin activity tracker? Wat dacht je van een Lidl fitness-armband

We zagen deze activity tracker al eerder in de schappen liggen bij Lidl. Desalniettemin is hij de moeite waard om nog een keer te benoemen. Waarom? Omdat het een slimme fitness-armband is voor maar 25 euro. Dat maakt het een hele degelijke optie voor wie niet meer dan honderd euro wil uitgeven aan een Fitbit, Apple Watch of een Garmin smartwatch, maar wel inzicht wil krijgen in zijn activiteit en beweging.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
silvercrest fitness-armband Lidl
Silvercrest fitness-armband (Afbeelding: Lidl)

Goedkope activity tracker met veel functies

De activity tracker van Lidl lijkt een prima basic tracker met meer functies dan je voor 25 euro mag verwachten. Deze fitness-armband functioneert als stappenteller, hij meet je afgelegde afstand, calorieverbruik, activiteitsduur, en heeft de mogelijkheid voor het onthouden van bewegingsdoelen. Alle verzamelde gegevens worden via de gratis HealthForYou-app overgedragen. Zo kun je de gegevens aflezen op je iOS- of Android-toestel.

Een andere opvallende functie is dat deze goedkope fitness tracker ook je slaap registreert. Mits je hem in bed draagt natuurlijk. Hij registreert dan je bewegingsactiviteit tijdens je slaap en je slaapduur. Tijd om wakker te worden? Dan kan dit horloge je ook wekken dankzij een vibrerende wekkerfunctie.

Een onverwachte maar toffe functie van deze smartwatch is dat hij een melding geeft als je berichten of belletjes ontvangt op je smartphone., We durven niet te zeggen hoe shock proof Lidl’s fitness-armband is en hoe lang hij meegaat, maar voor 25 euro lijkt hij ons zeker het proberen waard.

Silvercrest fitness armband activity tracker Lidl
Silvercrest fitness-armband (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 26 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme en goedkope activity tracker

[ad_2]

- Advertentie -