“Samsung Galaxy Tab S7+ Krijgt 10.000 mAh Accu”

[ad_1]

Samsung-Galaxy-Tab-S7+-tablet-renderEr zijn nieuwe details opgedoken over een aankomende tablet van Samsung. Het gaat om de Galaxy Tab S7+ die lijkt te beschikken over een accu met een capaciteit van maar liefst 10.000 mAh. Het is één van de weinige tablets met zo’n grote accu.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Samsung komt dit jaar met een tweetal high-end tablets, namelijk de Samsung Galaxy Tab S7 en de Galaxy Tab S7+. Het gaat volgens eerdere geruchten om 11-inch en 12,4-inch tablets, waarvan eerder al renders uitlekten. Via verschillende keuringsinstanties is nu informatie uitgelekt over de accu van de Galaxy Tab S7+. Uit deze informatie blijkt dat de Tab S7+ een 10.000 mAh accu krijgt.

Samsung-Galaxy-Tab-S7+-accu

Er zijn ook al wat andere specificaties uitgelekt. Zo zou Samsung de Galaxy Tab S7-serie uitrusten met een Snapdragon 865-processor, 5G-ondersteuning, een 120Hz AMOLED-scherm en een dubbele rear-camera met led-flitser. De tablet komt met een S Pen die je aan de achterkant van de tablet kunt plaatsen. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy Tab S7-serie wil introduceren.

via [AW]

[ad_2]

- Advertentie -