het meest brute iPhone hoesje ooit!

[ad_1]

Bandai Namco komt begin 2020 met, zonder enige twijfel, het meest brute iPhone-hoesje ooit! Het bedrijf introduceert de Pokémon Pokédex case, waarmee jij je iPhone in no-time omtovert tot je eigen Pokédex. En waar het idee al heel vet is, lijkt ook de uitwerking van grote klasse te zijn.

De Pokédex case van Bandai Namco is pas vanaf maart 2020 beschikbaar, maar je kunt hem nu al pre-orderen. Helaas vallen de mensen met een nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Max wel buiten de boot, want het hoesje is niet voor deze toestellen geschikt. Mensen met een iPhone 6, 7, 8 en X kunnen wel aan de slag met het de Pokédex Case.

- Advertentie -
Pokémon iPhone hoesje Apple
De Pokédex case (Bron: Bandai Namco)

Voor de ultieme Pokémon en iPhone fans

Het mag duidelijk zijn dat de Pokémon Case van Bandai Namco voor de echte fans gemaakt is. Pokémon is al meer dan 20 jaar een pop-culture fenomeen te noemen en we kunnen makkelijk zeggen dat de wereld er voorlopig ook nog geen genoeg van gaat krijgen. Of het gaat om films, series, games of gadgets: Pokémon is en blijft overal. Iets dat Bandai Namco ook ziet en dus de nieuwe Pokémon Pokédex iPhone Case introduceert. Want laten we eerlijk zijn: als je dan toch een hoesje voor je iPhone koopt, doe het dan goed!

Het gaat om een flip-hoesje met het uiterlijk van de jaren ’90 Pokédex, die vanaf maart 2020 te koop is. De kans dat de verkoop van dit hoesje hard gaat is groot, dus daarom is het best relaxt dat je deze nu al direct kunt pre-orderen. Via de website van NintendoSoup is het mogelijk om alvast een bestelling te plaatsen en de prijs van $69,99 neer te leggen. Vanaf maart 2020 zal het pakket dus naar je verscheept worden en loop je rond met een van de meest opvallende, en tofste, iPhone-hoesjes ooit!

Pokémon iPhone hoesje Apple
De Pokédex Case (Bron: Bandai Namco)

NintendoSoup verscheept ook producten naar Nederland, wat normaal gesproken tussen de twee en vier werkdagen duurt.

Reageer op artikel:

Bandai Namco’s Pokémon Pokédex: het meest brute iPhone hoesje ooit!

[ad_2]

- Advertentie -