Meer kleuren Betondesign – Interieurjournaal.com

[ad_1]

Met Betondesign kunnen niet alleen vloeren en wanden, maar desgewenst ook (winkel)meubilair worden gemaakt. De hand van de vakman bepaalt het eindresultaat: fijne of grove slagen in het werk, meer of minder kleurschakeringen, het is zelf te bepalen. Toepassingen zijn kantoren, studio’s, winkels en showrooms, maar ook woonkamers en keukens.

Door de uitbreiding van het Betondesign-kleurenpalet biedt Forbo Eurocol nu tien standaardkleuren. Grijstinten in diverse kleurschakeringen vormen de basis van Betondesign, met daarnaast varianten in wit- en groentonen. Speciale kleuren op basis van RAL, Pantone of RGB zijn te bestellen bij oppervlakten vanaf 450 m².

- Advertentie -

Betondesign is geen doe-het-zelfproduct, maar wordt verwerkt door professionele project- en woninginrichters. Hiervoor kunnen zij deelnemen aan de speciale producttrainingen die Forbo Eurocol periodiek organiseert in het eigen Instructiecentrum. De kwaliteit van de uitvoering wordt hiermee gewaarborgd.

Links

www.eurocol.com
www.eurocol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, #eurocol, #eurocol, #betondesign[ad_2]

- Advertentie -