Dit zijn de leukste gadgets om cadeau te doen

[ad_1]

Street Style - LFW September 2019

Christian VierigGetty Images

We snappen: zoveel gadgets, zo weinig tijd. Al die coole tech snufjes, die willen we maar al te graag proberen. Oók op gebied van beauty (nee echt, deze pareltjes misstaan zeker niet in je beautystash.) Glamour tipt daarom speciaal voor jou de coolste gadgets van het moment, waar iedereen blij van wordt. Van een polaroidcamera tot aan een Huawei sport watch. Kijk, klik en shop!

- Advertentie -

Advertentie – Lees hieronder verder

1

Smartwatch

HUAWEI WATCH GT 2

Een horloge die je helpt om fit te blijven? Yes please. Kunnen we meteen beginnen met ons goede voornemen, meer sporten.

SHOP

2

Gezichtsreinigingsborstel

Foreo

Gemakkelijk en grondig je gezicht reinigen. Het fijne aan deze reinigingsborstel is dat hij via de app te besturen is en zich aanpast op wat jouw huid nodig heeft.

SHOP

3

Move player

Sonos

Niets lekkerder dan een muziekje op thuis. Het fijne aan deze box is dat je ‘m gemakkelijk kan mee nemen zodat je overal de aller leukste liedjes kan afspelen.

SHOP

4

Powerbank

Richmond & Finch

Nooit meer de ergernis van een lege telefoon. Kunnen wij ongerust doorscrollen op Instagram en series kijken op Netflix.

SHOP

5

Polaroid camera

Instax

Mooie momenten vast leggen met familie en vrienden tijdens de feestdagen is nog nooit zo leuk geweest. En de foto’s kunnen meteen opgehangen worden.

SHOP

6

Smart speaker

Google Home

Want we zijn liever lui dan moe, toch?

SHOP

7

Koptelefoon

Bose

Een noise cancelling koptelefoon is bijna onmisbaar. Of je nou op werk zit of in de trein.

SHOP

8

E-reader

Kobo

Hoe graag we ook van fysieke boeken en tijdschriften houden, is zo’n digitaal boek toch ook wel erg handig. Je kunt zelf kiezen welke boeken je erop wilt zetten en het scheelt aardig wat gewicht in de koffer voor op vakantie.

SHOP

Advertentie – Lees hieronder verder

[ad_2]

- Advertentie -