De specialist: Zo plaatsen we jouw droomkeuken

[ad_1]

BARNEVELD De monteurs van Van Ginkel Keukens in Barneveld plaatsen jouw droomkeuken. Hoe gaat dat in z’n werk? En welke voorbereidingen kun je zelf treffen voordat de specialisten aan het werk gaan?

INMETEN Eigenlijk ontstaat de nieuwe keuken al in de showroom. Samen met onze adviseur stel je een keuken samen die voldoet aan al je wensen en past binnen je budget. De globale afmetingen zijn dan al bekend, maar bij Van Ginkel Keukens vinden we het belangrijk dat de keuken perfect past. Daarom komen we persoonlijk bij je langs om de keuken tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. Als we er toch zijn, kunnen we meteen zien of er nog andere aanpassingen nodig zijn. Denk daarbij aan elektra-werkzaamheden of het stuken van de wanden.

- Advertentie -

ZELF VOORBEREIDEN Op de afgesproken datum komen wij de keuken plaatsen. Als monteur hebben we het liefst zoveel mogelijk werkruimte. Je kunt ons helpen door vooraf meubels aan de kant te schuiven en leidingen goed bereikbaar te maken. Dan kunnen wij de keuken uitpakken en beginnen met opbouwen.

KLEINE VERBOUWING Het monteren van een keuken betekent soms een kleine verbouwing. Als keukenmonteurs nemen we die verbouwing volledig voor onze rekening. We slopen, voeren afval af, verleggen gasleidingen, stukadoren, leggen elektriciteit aan en tegelen. Ook voor een muurtje metselen of een gipsplafond aanbrengen draaien we onze hand niet om.

MINIMAAL TWEE DAGEN De ene keuken is sneller geplaatst dan de andere. Met slopen en stukadoren erbij hebben we vaak een week nodig, maar een doorsnee keuken kan er al binnen twee tot drie dagen staan. Op de eerste dag plaatsen we vaak de kasten en het blad en zetten we de apparatuur erin. Op dag twee gaan we verder met het inbouwen, aansluiten en afwerken.

AFVOER De afzuiging is bij iedere keuken een belangrijk aandachtspunt. Is er een luchtafvoer naar buiten? Of is het handig dat we een centraal afzuigsysteem of koolstoffilter plaatsen, een extra filter in je afzuigkap voor vieze lucht? Ook de diameter van de pijp is belangrijk. Hoe meer lengte en bochten er zijn, hoe meer geluid en weerstand het geeft. Stopcontacten plaatsen we bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de apparatuur. Die apparatuur wordt steeds luxer en gebruiksvriendelijker. Je kunt een oven tegenwoordig op afstand aanzetten en je hebt afzuigkappen die lijken op een hanglamp.

AFWERKING Kasten plaatsen is voor ons als monteurs het makkelijkst om te doen. Ook leuk: je ziet snel resultaat. De kwaliteit van een keuken schuilt echter ook voor een groot deel in de afwerking. Bij Van Ginkel Keukens besteden we daar erg veel aandacht aan. Zitten de kapjes bijvoorbeeld netjes op de scharnieren en is de keuken netjes afgekit? Als monteur gaan we pas naar huis als de klant helemaal tevreden is. De officiƫle oplevering blijft altijd een leuk moment. Kale vierkante meters zijn omgetoverd in een schitterende keuken!

Aangeboden door Nathan van den Bosch van Van Ginkel Keukens

[ad_2]

- Advertentie -