Deze gadgets zie je bij de Uitpakparty op Bright Day

[ad_1]

Dit weekend is het eindelijk zover: Bright Day gaat op 23 en 24 november los in de Expo Haarlemmermeer. Naast virtual reality, een grote Kids Area, heel veel elektrisch vervoer en een compleet smart home mag natuurlijk de Live Uitpakparty met David Lemereis niet ontbreken.

Bestel hier je tickets voor Bright Day

- Advertentie -

Heel veel gadgets

De Uitpakparty is de aftrap van het programma op het grote Bright-podium. Kijk voor de tijden in het programma.

In de Uitpakparty komen dit jaar gadgets van over de hele Bright Day samen. De nieuwste versie van robothond Aibo komt een kijkje nemen vanaf de Robotics Area, en ook de Nike Adapt Huarache, de zelfstrikkende schoenen met Siri-besturing, komen voorbij.

David bekijkt de Ostrichoo, de snelst ladende elektrische fiets van Nederland, die je ook zelf kan proberen in de Future Mobility Area.

Ook komt de bijzondere Bose Frames voorbij, de zonnebril die zonder oordoppen toch geluid overbrengt, komt later terug in de Grote Brillenshow van Bram van Dijk.

Voor je smart home

Verwacht verder de bijzondere Dyson LightCycle-lamp, de slimme Ikea Fyrtur-rolgordijnen en Myndr, een soort thermostaat voor je internet. Vanuit de Bright Kids Area brengt de Sphero Mini Activity Kit een bezoekje.

David bespreekt drones, robots, een zelfbouw-elektrische fiets en de nieuwste smartwatches.

De Live Uitpakparty is grappig, vlot, informatief en wat ons betreft het beste begin van je Bright Day. Weet je meteen waar je heen moet om sommige gadgets van dichterbij te bekijken. Het Bright-podium vind je na binnenkomst in de Expo Haarlemmermeer aan je linkerhand, niet te missen! 

Bright-merchandise

We hebben naar jullie geluisterd en dit jaar meer Bright-merchandise. Naast de bekende zwarte Bright-shirts kun je dit jaar ook Limited Edition-shirts, -truien en -hoodies kopen, die Bright in samenwerking met het Nederlandse Okimono heeft gemaakt. Lekkere truien in unieke ontwerpen, hét perfecte souvenir na een dagje Bright Day.

Check het programma

Bekijk het programma voor de tijden van de Live Uitpakparty en de andere sprekers Stefanie Joosten, Royalistiq en The Hacksmith.

Bestel hier je tickets voor Bright Day 

 

[ad_2]

- Advertentie -