Black Friday-koorts? Deze site houdt alles in de gaten!

[ad_1]

Als we de afgelopen jaren iets hebben geleerd van onze lezers, is dat ze dol zijn op koopjes. Regelmatig bezoeken we verschillende webshops om te kijken of er een mooie gadget in de aanbieding is en delen we dat zo snel mogelijk. Het hoogtepunt van het jaar ligt rondom op Black Friday. Nu is er met BlackFridayNederland een handige website die alles in de gaten houdt.

BlackFridayNederland voor alle Black Friday-deals

Nu duurt het nog wel een tijdje voordat Black Friday daadwerkelijk begint. Dit jaar staat het op 29 november gepland. Vaak is het echter zo dat je een week van te voren al de eerste aanbiedingen ziet en daar van kunt profiteren. Daarmee is het dus een ideale periode om bijvoorbeeld je cadeaus voor Sinterklaas in te slaan.

- Advertentie -

Black Friday is een begrip dat uit de Verenigde Staten komt. Het is de dag na Thanksgiving, waarop Amerikanen massaal naar de winkels gaan om daar producten met grote kortingen te krijgen. De beelden daarvan zijn inmiddels legendarisch. In Nederland is het nog niet zo bizar. Wij zitten liever achter onze computer of op de smartphone en kijken dan rustig naar wat voor deals er beschikbaar zijn.

De eerste keer dat er over Black Friday werd gesproken, is in de jaren vijftig in de Amerikaanse stad Philadelphia. Daar was het zo’n chaos met het verkeer, dat de politie deze dag als Black Friday aanduidde. Maar in de jaren tachtig werd er met de dag vooral verwezen naar het moment waarop winkeliers in het boekjaar zwarte cijfers schrijven. Verliezen werden daarbij nog klassiek met rode inkt opgeschreven en winst met zwarte inkt.

Vorig jaar zagen we met name veel kortingen bij elektronica die interessant was. Spelcomputers werden met een grote korting aangeboden, Sonos stuntte met dikke kortingen, smartphones waren een stuk goedkoper en ga zo maar door. Ook dit jaar gaan we het in de gaten houden, maar uiteindelijk is BlackFridayNederland een handige site die echt alles bijhoudt. Zo vind je op hun site een compleet overzicht met deelnemende winkels en een grote selectie van Black Friday deals.

Reageer op artikel:

Black Friday-koorts? Deze site houdt alles in de gaten!

[ad_2]