AliExpress Must-Have deal: zelfroerende camera lens beker

[ad_1]

Hoewel behoorlijk wat mensen hun best doen om lekker fit te blijven, lijkt het er aan de andere kant op alsof we met z’n allen toch steeds luier worden. Tenminste als je kijkt naar de talloze gadgets, die elk jaar weer op de markt verschijnen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer op te staan om je licht aan te doen, maar kan je virtuele assistent dat prima voor je regelen. Een Alexa of Google assistant kan ook meteen je gordijnen voor je openen en zelfs je huis voor je stofzuigen. Het toppunt is misschien nog wel de zelfroerende beker van AliExpress. Hiermee hoef je zelfs je koffie of thee niet meer handmatig te roeren.

Camera lens beker

Het klinkt wat overbodig, maar we moeten zeggen dat het AliExpress gadget er aan de andere kant toch wel strak uitziet. Als je van fotografie houdt, zul je de beker alleen al om zijn design in huis willen halen. De beker lijkt namelijk op een camera lens en houdt ook nog meteen je drankje voor je heet (of juist koud). Maar waar het natuurlijk om gaat is dat de beker je drankje ook voor je kan roeren.

- Advertentie -
AliExpress zelfroerende mok

Roeren met de druk van een knop

Op de bodem van het ding zit namelijk een klein propellertje, dat begint rond te draaien wanneer je op een knop aan de zijkant drukt. Zo hoef je nog minder moeite te doen voor je oploskoffie en hoef je er ook geen lepeltje meer bij te pakken als je houdt van suiker in je thee. Uiteraard heeft de beker nog wel batterijen nodig om zijn magie voor elkaar te krijgen en die stop je er aan de onderkant in. Helaas krijg je ze er niet bij en moet je die nog apart zien te scoren.

AliExpress zelfroerende mok
AliExpress zelfroerende mok

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de zelfroerende camera lens beker bij AliExpress scoren voor vanaf 11,45 euro. Er zijn twee verschillende modellen en wie weet heb je ze allebei wel nodig. Een andere briljante beker is overigens de Mighty Mug. Deze is eerder geschikt voor onhandige mensen, die niet per se lui zijn. De beker is namelijk dusdanig gemaakt dat hij nooit kan omvallen.

AliExpress

Reageer op artikel:

AliExpress Must-Have deal: zelfroerende camera lens beker

[ad_2]

- Advertentie -