Stassen Hifi organiseert Bowers Wilkins Formation Roadshow open dag

[ad_1]

Zaterdag 9 november van 10.00 uur tot 16.30 uur bent u van harte welkom bij Stassen Hifi in het Palazzo luisterkasteel in Tegelen om kennis te maken met de draadloze Formation premium multiroom speakers van Bowers & Wilkins. Voor deze roadshow is gn inschrijving vereist.

- Advertentie -

Bowers & Wilkins Formation Roadshow: 9 november

De Britse fabrikant Bowers & Wilkins heeft april j.l. de Formation line-up met premium multiroom-speakers gelanceerd. Bij de ontwikkeling van deze serie is als doel gesteld om True Sound ook draadloos bereikbaar te maken. Dit door de beste streamingskwaliteit met de beste audiokwaliteit te combineren, aldus het merk.

De resultaten? Een complete Bowers & Wilkins Formation Suite bestaande uit: de Formation Duo, de Formation Wedge, de Formation Audio, de Formation Bar en de Formation Bass. Begin september werd de Formation Flex hieraan toegevoegd.Op zaterdag 9 november zal het luisterkasteel dan ook in het teken staan van de Formation Suite van Bowers & Wilkins. Maak tijdens deze dag kennis met de premium-multiroomspeakers van Bowers & Wilkins in verschillende ruimtes. Er zal iemand namens Bowers & Wilkins aanwezig zijn om al uw vragen over de producten en het merk te beantwoorden.

Luxman en de Bowers & Wilkins 800 series

Op deze dag zullen er twee sets opgesteld worden uit de laatste generatie 800 series van Bowers & Wilkins. Deze zullen worden aangestuurd door de versterkers van Luxman; voorversterker C-700u, eindversterker M-700u, buizenvoorversterker CL-38uC, buizeneindversterker MQ-38uC, gentegreerde L-590AX mark II en de D-380 buizen cd-speler. Namens Luxman zal er iemand aanwezig zijn.

Sennheiser Ambeo

Tot slot willen wij u op deze dag graag kennis laten maken met de nieuwe Sennheiser Ambeo Soundbar. Deze soundbar is eigenlijk geen soundbar te noemen; in positieve zin. De Ambeo levert ongekende surroundprestaties voor een soundbar laat u zelf overtuigen tijdens de demonstraties van deze Sennheiser. Er zal iemand namens Sennheiser aanwezig zijn om al uw vragen over de producten en het merk te beantwoorden.

Meer informatie op de website.

[ad_2]