Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Massagekussen uit je dromen

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons iedere week met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze in de schappen hebben liggen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat het ultra relaxte massagekussen van de Lidl.

Lidl maakt een dagelijke massage betaalbaar

Massages zijn kostbaar. Oké, niet als je in Bangkok of op Bali bent, maar wel als je er een in Nederland neemt. Zo nu en dan kun je jezelf trakteren op een massage, maar dat zal geen wekelijkse traktatie zijn. En heb je geen partner die er van houdt om massages te geven, dan is de kans groot dat jij vrijwel nooit een massage ontvangt. Ben je daar klaar mee? Dan heeft de Lidl een oplossing voor je: een Shiatsu-massagezitkussen.

- Advertentie -

Slinger dit kussen over een stoel en ga zitten voor je massage. Wat dacht je van een dagelijkse massage na je ontbijt, of voor het slapen gaan?

Massagekussen Lidl
Shiatsu-massagekussen (Bron: Lidl)

Massagekussen geeft intensieve massages

Het Shiatsu-massagezitkussen geeft een gerichte, intensieve shiatsu-massage. Hij behandelt drie massagezones: totaal, boven- en onderrug. Hij kan ook een afzonderlijke nekmassage en vibratiemassage geven. Klinkt goed? Klinkt geweldig.

Je kunt het kussen gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening. Daarnaast heeft hij ook een extra roodlicht- en warmtefunctie. Deze gadget is het perfecte cadeau voor jezelf tijdens deze feestdagen. Je partner zal er ook blij mee zijn. Niet alleen omdat die hem zelf ook kan gebruiken, maar ook omdat die jou geen massages meer hoeft te geven. Dubbel winnen dus!

massagekussen
Shiatsu-massagekussen (Bron: Lidl)

Prijs: 79,99 Euro.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 49 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Massagekussen voor dagelijkse massage

[ad_2]

- Advertentie -