Vertere Mystic mc element het eerste element van de Britse draaitafelbouwer

[ad_1]

De Britse draaitafelbouwer Vertere Acoustics heeft zijn eerste element uitgebracht. Het is een mc-element met de naam Mystic. Het wiel werd volgens Vertere niet opnieuw uitgevonden, want de nieuwe Mystic is naar eigen zeggen een combinatie van ervaring, gezond verstand, wetenschap en een beetje kunst. In de loop van deze maand zou de Mystic op de markt moeten gaan komen.

Vertere Mystic: mc-element

- Advertentie -

Het in Groot-Brittannië gevestigde Vertere Acoustics bouwt alles wat nodig is voor het draaien van vinylplaten. Alles? Nee, bijna alles. De draaitafels, toonarmen, phono-versterkers en interlinks van Vertere krijgen nu gezelschap van het eerste element van het bedrijf. Het is een mc-element met de naam Mystic.

Volgens de verklaring van Vertere Acoustics is geen moeite gedaan om het wiel opnieuw uit te vinden. De nieuwe Mystic is volgens Vertere gewoon een combinatie van ervaring, gezond verstand, wetenschap en een beetje kunst. De extra lichte spoelen van maagdelijk koperdraad en de magneet van samarium-kobalt bevinden zich in een behuizing van een saffierblauwe geanodiseerde aluminiumlegering. Het element is bevestigd aan de headshell met de meegeleverde roestvrijstalen kartelschroeven. De naalddrager is een aluminium buis waaraan de diamant met een micro-elliptische snede is bevestigd.

Vertere adviseert een afsluitweerstand tussen 680 Ohm en 1,5 kOhm, een capaciteit tussen 220 tot 470 pF en een naalddruk van twee gram. De uitgangsspanning is 0,5 mVolt. Het frequentiebereik loopt van 10 Hz tot 40 kHz (-3 dB). De Mystic weegt 9,1 gram

Vertere Mystic: prijs en leveringsinformatie

In de loop van de huidige maand december zou de Mystic in Europa – dat wil zeggen op het vasteland – beschikbaar moeten zijn voor een adviesprijs van 2.500 euro.

[ad_2]

- Advertentie -