Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget smarthome gadgets

[ad_1]

De Action heeft deze week een berg slimme sensoren, lampen en meer toegevoegd aan hun assortiment. Een slimme zet, aangezien we steeds meer naar onze schermen staren en steeds minder gemotiveerd zijn om op te staan en handmatig onze apparaten te bedienen. Maar ook voor wie geïnteresseerd is in het veiliger maken van zijn huis kunnen deze slimme gadgets interessant zijn.

Slimme zet Action, zo’n smarthome

We zullen je niet vervelen met een goedkope slimme lamp, of een gezellig slim lichtsnoer dat niet zal misstaan op een feestje of tijdens kerst. Deze slimme gadget zorgt er voor dat al je slimme lampen aan gaan op het moment dat jij de kamer binnenloopt. Nu horen we je denken: ‘’Dat is toch een sensor?’’. Heel slim. Dat klopt.

- Advertentie -

Echter, het verschil met een ‘ouderwetse’ sensor is dat je dit apparaatje ook kunt koppelen aan een slimme sirene of de bewegingssensor. Op die manier fungeert deze slimme bewegingssensor ook als een draadloos beveiligingssysteem. Deze sensor schakelt dus niet alleen automatisch lampen aan. Hij kan ook je andere slimme apparaten activeren op het moment dat je de deur opent.

Action
Bron: Action

The internet of things in jouw huis

Check ook even de andere nieuwe slimme gadgets die de action in de schappen heeft liggen. De LSC apparaten zijn allemaal aan elkaar te koppelen waardoor je je doodnormale huis in een handomdraai omtovert tot een ‘’internet of things’’ paradijs! En dat voor slechts een paar euro, want we hebben het nog steeds over de Action hè.

De slimme apparatuur, waaronder deze smart deursensor, is vanaf heden te koop bij de Action. Voor 9,95 euro haal je de deursensor in huis.

Meer goedkope smarthome gadgets

Ook op AliExpress komen we regelmatig slimme gadgets tegen om je smarthome uit te breiden. Deze zijn een stuk goedkoper dan Alexa en Google Assistant, maar zijn in sommige gevallen kwalitatief gezien helemaal niet slecht! Nieuwschierig? Check dan bijvoorbeeld dit slimme stopcontact van het Chinese winkelparadijs.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: budget smarthome gadgets

[ad_2]

- Advertentie -