Release Samsung Galaxy Home-speaker mogelijk nabij

[ad_1]

In augustus 2018 presenteerde Samsung de Galaxy Home-speaker. De Galaxy Home is Samsung’s antwoord op de Google Home- en Amazon Alexa-speakers. Inmiddels zijn we al een jaar verder en is het vrij stil gebleven rond de slimme speaker met Bixby van Samsung. Mogelijk komt daar op de korte termijn echter verandering in.

Een lezer deelde een screenshot van Spotify met de website SamMobile.com. De lezer kreeg in de app van de muziekstreamingdienst een bericht om het account te linken met apparaten van Samsung. Zo kan Spotify worden opgenomen in het ecosysteem van Samsung, waar ook de televisies en slimme koelkasten onder vallen. Naast een afbeelding van een smartphone zien we daar ook duidelijk een afbeelding van de Galaxy Home-speaker. Als de slimme speaker met Bixby opduikt in de app van Spotify, kunnen we het apparaat dan snel verwachten?

- Advertentie -

Release binnen nu en enkele weken?

Dat zou zomaar eens kunnen. In juni kwamen de geruchten naar buiten dat de Galaxy Home in het derde kwartaal van 2019 zou moeten verschijnen. Dat zou betekenen dat de slimme speaker nog deze week zou moeten verschijnen. Dit lijkt ons wat vroeg, maar een release binnen nu en enkele weken zou heel goed mogelijk zijn. Vorige maand nog liet het Zuid-Koreaanse bedrijf weten dat ze de Bixby-speaker zeker niet vergeten zijn. Eerder al verschenen er afbeeldingen van een kleine variant van de slimme speaker, de zogenaamde Galaxy Home Mini.

[ad_2]

- Advertentie -