5 vreemde en handige AliExpress gadgets die je de kou doorhelpen

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde en handige gadgets. Heb je iets nodig? Dan kun je het vrijwel altijd op de Chinese website vinden. Zo ook deze vijf toffe gadgets die iedere koukleum de koudere dagen door helpen. Van je tenen tot aan je hoofd.

AliExpress oplaadbare handwarmer

Als je handen koud zijn dan is de rest van je lichaam vaak ook koud. Vind je het nog te vroeg om met handschoenen over straat te gaan? Dan kun je ook deze handwarmers in je jaszak stoppen. Zo heeft niemand door dat jij eigenlijk ook een koukleum bent. Laat de warmers op via een USB. Zo kun je zelfs wat batterij van je smartphone af snoepen om je handen te verwarmen.

- Advertentie -
Handwarmer
Elektronische handwarmer (Bron: AliExpress)

9,41 Euro

Elektronische handwarmer in de vorm van avocado

Je kunt een stel functionele handwarmers kopen zoals die hierboven, maar je kunt ook voor de hipstervariant gaan. Namelijk een handwarmer in de vorm van een avocado. Deze oplaadbare gadget heeft een vermogen van 4000mAh en warmt zich in 2 minuten op tot 42 graden. De avocado heeft een zakformaat, maar de trotse eigenaar mag hem ook gewoon zichtbaar in zijn handen houden hoor.

Avocado Hand warmer AliExpress
Lekker warme handen dankzij avocado handwarmer (Bron: AliExpress)

13,97 Euro

AliExpress oplaadbare sokken met verwarmingselement

Zijn koude voeten jouw probleem? Dan kun je óf een extra paar sokken dragen, of voor deze elektrische sokken met ingebouwd verwarmingselement gaan. De batterij van de sok zit in een speciaal vakje aan de bovenkant en het verwarmingselement zit onder de voetzool. Met deze sokken aan heb je dus altijd en overal vloerverwarming bij je. WANT!

AliExpress elektrische sokken
Sokken met verwarming (Bron: AliExpress)

6,06 Euro

AliExpress verwarmde muts

Hoe koud moet je het hebben om met een elektronisch verwarmde muts van AliExpress rond te lopen? De een legt de drempel hoger dan de ander, maar eerlijk is eerlijk, we zijn wel benieuwd hoe deze muts voelt. Het infraroodelement in de muts zorgt voor een aangename temperatuur op je bol. De temperatuur is in te stellen met een bijgeleverde afstandsbediening.

Verwarmde muts
Muts met infraroodverwarming (Bron: AliExpress)

12,88 Euro

Elektrisch verwarmd ondergoed

Deze laatste is voor de echte koukleum. Je weet wel, voor de persoon die in juli al handschoenen aan had op de fiets. We hebben allemaal wel zo’n vriend of familielid. Geef die een setje elektrisch verwarmd ondergoed cadeau met kerst of Sinterklaas. Dankzij de verschillende ingebouwde verwarmingselementen van carbon is het onmogelijk nog kou te lijden.

AliExpress verwarmd ondergoed
Een charmant setje verwarmd ondergoed (Bron: AliExpress)

44,63 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

5 vreemde en handige AliExpress gadgets die je de kou doorhelpen

[ad_2]

- Advertentie -