5 Must-have AliExpress gadgets die jouw leven makkelijker maken

[ad_1]

AliExpress staat vol met handige en bizarre gadgets. Doe jezelf een gunst en check het onderstaande lijstje. Daarin hebben we vijf gadgets voor je op een rij gezet die je leven makkelijker maken. Graag gedaan hè.

Automatische kookhulp

Koken vereist in de meeste gevallen multitasken. De groente moet worden gesneden, de rijst moet worden gekookt en de pan moet worden geroerd. Aan twee armen heb je niet genoeg. Dat is geen probleem, want deze automatische garde roert jouw pan. Wat wij het mooist vinden aan deze gadget? Dat is de onderstaande old school TellSell-video.

- Advertentie -
(Bron: Aliexpress)

5,50 Euro

AliExpress Douchekop Bluetooth speaker

Douchen is al fijn, maar is nog fijner als je naar wat lekkere nummers kunt luisteren. Dat kan met deze douchekop en Bluetooth speaker in één. Hij is voorzien van batterij en gaat tot 12 uur mee. Dat lijkt ons lang genoeg.

AliExpress
Douchekop Bluetooth speaker (Bron: AliExpress)

39,65 Euro

Bladzijde tegenhouder

Je wist inderdaad niet dat je een bladzijde tegenhouder nodig had. We moeten bekennen: dat wisten wij ook niet. Maar hij ziet er best handig uit voor wie nog niet is overgestap op een ereader.

AliExpress bladzijdetegenhouder
Bladzijdetegenhouder (Bron: AliExpress)

0,61 Euro

AliExpress hangmat voor je voeten

De hele zitten is zwaar. Niet alleen voor je rug en nek, maar ook voor je voeten. Die krijgen het vooral zwaar te verduren wanneer je vijf keer naar het koffieautomaat moet lopen om jezelf met cafeïne te voeden. Gun je voeten wat rust en leg ze in deze voetenhangmat die je aan je bureau kunt monteren.

AliExpress hangmat
Voetenhangmat (Bron: AliExpress)

7,13 Euro

Rugzak met capuchon

Fjallraven, Patagonia en andere outdoormerken hebben de afgelopen jaren een renaissance doorgemaakt. Mocht je nog geen jas met capuchon hebben en ook niet van plan zijn er een te kopen, dan is deze rugzak wat voor jou. Die houdt zowel je laptop als je kapsel droog.

Rugzak met capuchon
Rugzak met capuchon (Bron: AliExpress)

33,52 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

5 Must-have AliExpress gadgets die jouw leven makkelijker maken

[ad_2]

- Advertentie -