Albert Heijn opent online flammkuchenrestaurant

[ad_1]

Albert Heijn lanceert samen met bezorgservice Deliveroo het online flammkuchenrestaurant Flammkuchen Fest. Het restaurant is onderdeel van Allerhande Kookt en is geopend in Amsterdam. 

Flammkuchen Fest is naar eigen zeggen het eerste restaurant waar flammkuchens online besteld kunnen worden. Een flammkuchen lijkt een beetje op een pizza en is afkomstig uit de Franse Elzas. Het restaurant is in het leven geroepen omdat het gerecht erg populair is onder klanten van Allerhande Kookt, vertelt Carlijn Olthof, verantwoordelijk voor Foodservice bij Albert Heijn. De flammkuchens worden bereid in de keuken van Allerhande Kookt

- Advertentie -

Allerhande Kookt werkte al samen met Deliveroo. De bezorgservice had flammkuchens nog niet in het aanbod staan. De samenwerking wordt nu uitgebreid met het bezorgen van flammkuchens. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen om onze klanten te bezorgen waar ze naar vragen. Daarvoor werken we graag samen met Allerhande Kookt”, zegt Rutger Treffers, commercieel directeur van Deliveroo Nederland. 

Allerhande Kookt werd in januari dit jaar opgericht. In de keuken van het foodserviceplatform, gelegen in Amsterdam-West, worden gerechten bereid met een ‘Allerhande signatuur’ die met een halfuur op de tafel van de klant moeten staan.
 [ad_2]

- Advertentie -