5 gadgets die net zo futuristisch zijn als Tesla’s Cybertruck

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de vijf gadgets waar Elon Musk jaloers van wordt.

Vaatwasser voor in je hand

Een handmatige vaatwasser: dat klinkt misschien niet heel futuristisch maar dat is hij zeker. Want heb jij ooit mensen op video’s uit de jaren ’60 met dit apparaat gezien? Dat dachten we niet nee. Deze draagbare vaatwasser doet het werk voor je. Hij bespaart energie en ruimte.

- Advertentie -

86,16 Euro

Ramenlappende robot

Ramen lappen is een klus die je het liefste zo lang mogelijk uitstelt. Dat is niet nodig meer als je een robot hebt die de ramen voor je lapt. Ga met de voeten omhoog op de bank zitten en kijk toe hoe de robot het werk voor je doet. Of zet een lekkere Netflix-serie op. Dat is waarschijnlijk vermakelijker.

Ramenlappende robot aliExpress
Ramenlappende robot (Bron: AliExpress)

110,59 Euro

Een scooter zonder zadel

Dit is een erg vreemde gadget. Maar vreemd kun je ook aanzien voor futuristisch, toch? Deze elektrische scooters hebben geen zadel. En je rijdt er zijwaarts op. Als je op dit apparaat rijdt dan ben je sowieso een opvallende verschijning die Tesla’s Cybertruck het nakijken geeft.

elektrische scooter AliExpress
Elektrische scooter zonder zadel (Bron: AliExpress)

1400,84 Euro

AliExpress Slimme nepnagels

Op AliExpress staat ”Make technology more fashion, make fashion more technology”. Of deze super bizarre slimme nepnagels fashion of een technologisch hoogstandje zijn vinden wij in ieder geval twijfelachtig. De nagel wordt geleverd in drie modellen met verschillende functies. Van het openen van je auto, tot een zaklampje.

AliExpress slimme nagel
Slimme nagel (Bron: AliExpress)

4,59 Euro

AliExpress Magische QI draadloze oplader

Deze draadloze oplader met QI ziet er uit alsof hij is bedacht door Dan Brown. Waan je in de Davinci Code met deze oplader. Oké, dat is misschien wat overdreven maar het is wel een tof alternatief voor de meer standaard draadloze oplader.

QI Draadloze oplader
QI Draadloze oplader (Bron: AliExpress)

6,22 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 gadgets die net zo futuristisch zijn als Tesla’s Cybertruck

[ad_2]

- Advertentie -