Zo profiteer je bij Apple nog het hele weekend van Black Friday

[ad_1]

Black Friday 2019 is officieel ten einde gekomen. Toch blijven vele webwinkels het hele weekend lang nog met korting smijten. Ook Apple pakt het op deze manier aan. Sinds gisteren krijg je een cadeaubon bij aankoop van een iPhone, Mac, Apple Watch en meer. Deze actie loopt nog tot en met maandag, dus je kunt nog het hele weekend genieten van Black Friday.

iPhone: gratis cadeaubon ter waarde van 50 euro

Koop je nu een nieuwe iPhone, dan krijg je daar een Apple Store-cadeaukaart ter waarde van 50 euro bij. Helaas geldt deze actie alleen voor oudere modellen. De iPhone 11 is geen onderdeel van deze actie. Je zult dus genoegen moeten nemen met een iPhone XR of iPhone 8.

- Advertentie -

AirPods: gratis cadeaubon ter waarde van 25 euro

Heb je nog geen AirPods, dan had je deze eigenlijk gisteren moeten bestellen bij bol.com of Belsimpel. Mocht je die actie gemist hebben en toch willen profiteren van Black Friday, dan kan dat bij Apple. Je krijg nu namelijk een cadeaukaart van 25 euro bij aankoop van de AirPods. Dit geldt voor zowel de versie met, als zonder de draadloze oplaadcase, maar niet voor de Pro.

AirPods Black Friday
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Apple)

Mac: gratis cadeaubon ter waarde van maximaal 200 euro

Op zoek naar een nieuwe MacBook of iMac, dan is dit een mooi moment om naar de Apple Store te gaan. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de 13-inch MacBook Pro en de iMac een cadeaukaart met een waarde van 200 euro. Ga je voor een MacBook Air? Dan krijg je een kaart die 100 euro waard is.

Apple Watch: gratis cadeaubon ter waarde van 25 euro

Ook de slimme horloges van Apple doen mee, helaas moet je dan wel genoegen nemen met de Apple Watch Series 3. Alleen bij dit model krijg je namelijk een cadeaukaart van 25 euro. De Series 5 is geen onderdeel van de actie en de Series 4 wordt niet meer door Apple zelf verkocht.

emoji macbook pro touch bar 16x9
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Picjumbo)

iPad: gratis cadeaubon ter waarde van maximaal 100 euro

De beste tablet op de markt is nu nog aantrekkelijker, want Apple geeft je er een cadeaukaart bij met een waarde van 50 of 100 euro. Dit is afhankelijk van welke je koopt. Bij de iPad Pro krijg je 100 euro terug om de volgende keer uit te geven en bij de iPad Air en de iPad mini is dat de helft.

Apple TV: gratis cadeaubon ter waarde van 25 euro

Tot slot is het nu ook een goed moment om een Apple TV aan te schaffen. Niet alleen omdat Apple TV+ gelanceerd is, maar ook omdat je er een cadeaukaart bij krijgt. Deze heeft een waarde van 25 euro en je krijgt ‘em bij zowel de HD als 4K versie.[ad_2]

- Advertentie -