Denon lanceert DHT-S216 soundbar met DTS Virtual:X

[ad_1]

Denon kondigt vandaag de nieuwe DHT-S216 soundbar aan. Deze slanke en betaalbare soundbar maakt het middels DTS Virtual:X mogelijk om een multikanaals geluidsspoor op realistische wijze na te bootsen, aldus de fabrikant. De soundbar kan worden aangesloten op iedere tv en mediaspeler via HDMI met Audio Return Channel (ARC) of optische/AUX-ingangen.

Denon DHT-S216 soundbar

De DHT-S216 soundbar van Denon is 6 cm hoog en voorzien van twee naar beneden gerichte subwoofers van 3-inch, twee midrange dual drivers en twee tweeters van 1-inch. De DHT-S216 is ook voorzien van een Pure-modus. Deze vermindert de surroundverwerking en voorkomt aanpassingen in de film-, muziek- of nachtmodus. Met de keuze uit drie verschillende geluidsmodi (film, nacht en muziek), kun je het geluid afstemmen op de gelegenheid. Je kunt ook je smartphone of tablet koppelen aan de soundbar met behulp van bluetooth om je favoriete muziek te streamen. Naast DTS Virtual:X beschikt de soundbar over Dolby Digital Decoding.

- Advertentie -

De soundbar kan aan de muur worden gemonteerd of op een kast geplaatst worden. Hij biedt ondersteuning voor 4K/60 Hz, HDCP 2.2 en HDMI Audio Return Channel (1 ingang / 1 uitgang met ARC). Eenmaal aangesloten via HDMI ARC, kan de soundbar worden bediend met de afstandsbediening van een tv. Als HDMI ARC niet beschikbaar is, biedt de soundbar een optische ingang.

Prijs en beschikbaarheid

De Denon DHT-S216 is medio januari 2020 verkrijgbaar en heeft een adviesverkooprijs van 219 euro.

[ad_2]

- Advertentie -