Denon DHT S216 compacte all in one soundbar met virtueel 3D geluid

[ad_1]

Het Japanse Denon heeft vandaag zijn eerste all-in-one soundbar met DTS Virtual:X genaamd DHT-S216 aangekondigd. De slanke en krachtige soundbar maakt gebruik van geavanceerde 3D-algoritmen die zijn ontwikkeld door DTS om een multikanaals geluidsspoor op realistische wijze na te bootsen. De DHT-S216 kan eenvoudig worden aangesloten op iedere tv en mediaspeler via 4K UHD HDMI met Audio Return Channel (ARC) of optische/AUX-ingangen voor een volgens Denon uitzonderlijke geluidshelderheid. In de loop van januari 2020 zal de DHT-S216 op de markt komen.

Denon DHT-216:  virtueel 3D-geluid

- Advertentie -

De DHT-S216 van Denon is slechts zes centimeter hoog en nauwkeurig afgestemd door de geluidstechnici van Denon voor een fantastische geluidskwaliteit bij muziek en films. Het slanke, onopvallende ontwerp is voorzien van twee naar beneden gerichte woofers met een diameter van drie inch, twee premium midrange dual drivers en twee tweeters van een inch voor een dynamische bioscoopervaring. De DHT-S216 is nieuw in het Denon-assortiment en is voorzien van een Pure-modus. Deze vermindert de surroundverwerking en voorkomt aanpassingen in de film-, muziek- of nachtmodus voor een nauwkeurig en open geluid. Luisteraars kunnen ook hun smartphone of tablet koppelen aan de soundbar met behulp van Bluetooth om hun favoriete muziek eenvoudig te streamen.

“De nieuwste soundbar van Denon levert een levensechte luisterervaring, inclusief details, balans en extra bas, die ongekend is in dit formaat en deze prijsklasse”, aldus Michael Greco, Global Sr. Director of Brand Management bij Denon. “De DHT-S216 is het resultaat van samenwerkingen met toonaangevende virtuele surroundgeluidsproducenten, zoals DTS en Dolby, en biedt mensen een eenvoudige manier om thuis van bioscoopgeluid te kunnen genieten.”

De DHT-S216 van Denon kan aan de muur worden gemonteerd en de installatie neemt slechts enkele minuten in beslag. Hij is compatibel met alle HD en 4K tv’s en biedt ondersteuning voor 4K/60 Hz en HDCP 2.2. Verstuur audio van smart TV’s en andere aangesloten bronnen met behulp van de meegeleverde HDMI-kabel, via HDMI Audio Return Channel (1 ingang / 1 uitgang met ARC). Eenmaal aangesloten via HDMI ARC, kan de soundbar naadloos worden bediend met de afstandsbediening van een tv. Als HDMI ARC niet beschikbaar is, biedt de soundbar een optische ingang en kan hij draadloos worden gekoppeld via Bluetooth om muziek, podcasts en andere audiocontent te streamen.

Denon DHT-S216: kenmerken en functies 

  • Eenvoudig ontwerp: de DHT-S216 is slechts zes centimeter hoog, past in de meeste ruimten en blokkeert de onderkant of de IR-sensor op de afstandsbediening niet.
  • Geïntegreerde woofers: de twee naar beneden gerichte woofers van drie inch bieden een all-in-one oplossing voor je soundbar zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij te veel ruimte in beslag neemt en je hoeft niet in te boeten aan geluidskwaliteit.
  • Denon Dialogue Enhancer: verbetert de verstaanbaarheid van dialogen met drie verschillende modi. Gebruikers kunnen dialogen ook harder zetten zonder het algehele volume aan te passen.
  • Drie voorgeprogrammeerde EQ-opties: met de keuze uit drie verschillende geluidsmodi (film, nacht en muziek), kunnen gebruikers hun geluid afstemmen op de gelegenheid.
  • DTS Virtual:X: het meeslepende geluidsformaat levert een uitzonderlijk en levensecht gevoel van dimensie zonder extra speakers.
  • Dolby Digital Decoding: zorgt voor multikanaals Dolby surroundgeluid met meer helderheid en realisme.

Denon DHT-S216: prijs en leveringsinformatie

De DHT-S216 is medio januari 2020 verkrijgbaar bij erkende Denon-dealers en heeft een adviesverkooprijs van 219 euro. Meer weten? Meer informatie is te vinden op www.denon-hifi.nl.

[ad_2]

- Advertentie -