zo kun je de nieuwe laptop winnen

[ad_1]

Ben je op zoek naar een fijne laptop om op te werken, films te kijken en rustig te browsen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in samenwerking met HP geven we een Chromebook 15 weg. En je hoeft slechts één vraag te beantwoorden om mee te doen met de prijsvraag!

HP Chromebook 15 winnen: zo doe je mee!

Als je een nieuwe laptop nodig hebt, kun je natuurlijk kiezen voor een Windows-laptop of dure MacBook, maar heb je wel eens aan een Chromebook gedacht? Deze laptops zijn vlot in gebruik, starten supersnel op, hebben een lange accuduur en draaien op ChromeOS. Daardoor heb je toegang tot de Google Play Store, zodat je al je favoriete Android-apps ook op je laptop kunt installeren.

- Advertentie -

De komende weken maak je kans op een gratis HP Chromebook 15. Dit apparaat heeft een groot scherm, vlotte hardware, dun ontwerp en standaard toegang tot de Google Play Store. We verloten de HP Chromebook 15 onder alle deelnemers, dus je maakt sowieso kans als je meedoet. Deelnemen kan tot en met dinsdag 8 oktober. Kort daarna nemen we contact op met de winnaar en maken we bekend wie er met de prijs vandoor gaat!

hp chromebook 15

Wil jij de HP Chromebook 15 winnen? Laat dan via onderstaand formulier weten waar jij de laptop voor zou gebruiken. Ben je bijvoorbeeld van plan om vooral te werken op de Chromebook, of ga je aan de slag met allerlei apps die in de Play Store staan? We zijn benieuwd!

→ Gebruik je de Android Planet-app? Open dan het formulier via deze link!

Meer over de HP Chromebook 15

De HP Chromebook 15 is één van de fijnste Chromebooks van dit moment en uitstekend uitgerust voor elke situatie. Zo kun je op het 15,6 inch-scherm prima werken aan werk of school, of gewoon een film of serie kijken. Fijn is dat er twee luidsprekers van B&O in de laptop verwerkt zitten, zodat je goed geluid hebt tijdens het Netflixen. De accuduur is een ander pluspunt en met een volle lading kun je tot 13 uur vooruit.

Natuurlijk kun je ook prima op de HP Chromebook 15 werken. Het apparaat heeft een vlotte processor, maar liefst 8GB werkgeheugen en 128GB aan interne opslag, zodat je altijd genoeg ruimte hebt. Hieronder zetten we de belangrijkste specificaties van de Chromebook 15 nog een keer voor je op een rijtje.

  • Draait op ChromeOS
  • Heeft toegang tot Play Store met heel veel apps
  • 15,6 inch-scherm (39,6 centimeter) met full-hd-resolutie
  • Draait op een vlotte Intel Core i3-processor
  • 8GB werkgeheugen, 128GB aan ingebouwde opslag
  • Accuduur van een volle dag
  • Strakke behuizing in Ceramic White-kleur

Heb je interesse? Je kunt ook de Chromebook 15 direct bestellen bij HP. De laptop heeft een adviesprijs van 649 euro, maar haal je nu met 130 euro korting in huis!

[ad_2]

- Advertentie -