[Video] Hands-on met de slimme Lenovo Yoga Smart Tab-tablet

[ad_1]

Lenovo nam donderdagavond ruim de tijd om een breed assortiment van nieuwe producten aan te kondigen. Onderdeel van deze reeks is de Yoga Smart Tab-tablet. Tijdens het event op IFA 2019 zijn we alvast hands-on gegaan met de slimme tablet van Lenovo.

Lenovo Yoga Smart Tab

Tijdens het Lenovo-evenement op IFA 2019 introduceerde het Chinese bedrijf twee slimme tablets. In de hands-on omgeving zijn wij alvast aan de slag gegaan met de Yoga Smart Tab. Er bestaat een kans dat je het design nog wel herkent. Het is immers niet de eerste keer dat Lenovo een tablet op de markt bracht met een ronde onderkant – om precies te zijn ging het om de Lenovo Yoga Tab. In 2019 brengt Lenovo een verandering aan in de naam van de tablet, om zo de slimme toekomst van apparaten te representeren. Het design van de tablet is tevens aangepast naar hedendaagse standaarden.

- Advertentie -

Wat betreft specificaties, bevat het toestel een 10,1-inch Full-HD+-scherm. Andere details, zoals de gebruikte chipset, laat de fabrikant vooralsnog achterwege. Daar richt Lenovo de tablet dan ook niet op. In plaats van een ‘standaard’ tablet, moet de Yoga Smart Tab vooral dienen als een slim scherm, vergelijkbaar met de Google Nest Hub. Dat is mogelijk door de kickstand van de tablet die zich aan de achterkant van de tablet bevindt. Daarnaast mogen de producten van Lenovo als eerste Googles Ambient Mode van de Google Assistant gebruiken, waarmee de tablet een ‘echt’ slim scherm wordt.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video’s met Android-nieuws, interviews, hands-on-video’s en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel![ad_2]

- Advertentie -