Uitbater zet inbraakpoging op Facebook: “Laptop niet gestole… (Wilrijk)

[ad_1]

Wilrijk –

Fitnesscentrum B-Well in Wilrijk kreeg woensdag tweemaal ongewenst bezoek over de vloer. De uitbater Bram Timmerman zette de beelden online en doet een oproep om de daders te vatten. Die werden door de bewakingscamera’s duidelijk op beeld vastgelegd. Al werd uiteindelijk niets gestolen, Timmerman wil dat de dieven gevat worden, maar is door zoveelste inbraak wel moedeloos: “Veel zal dat niet opleveren”, zo vreest hij.

- Advertentie -

Het inbraakalarm ging iets na 1 uur woensdagnacht een eerste keer af. Op camerabeelden was een man te zien die zich een weg baande door de zaak en even later opnieuw verdween. Twee uur later ging het alarm een tweede keer af. “Dit keer waren ze met zijn tweeën”, vertelt uitbater Bram Timmerman. “Eén van hen ging met een zaklamp achter de toog kijken. Hij stal niets, ook al lagen mijn MacBook en iPad daar aan zijn voeten. Met een blanco papiertje er op, mogelijk heeft hij die daardoor niet zien liggen.”

Het is niet de eerste keer dat er wordt ingebroken in Wilrijk. “Volgens een klant die een winkel heeft in het centrum is er recent tot drie keer ingebroken bij andere handelaars”, weet Timmerman. De man zelf kreeg eerder ook al inbrekers over de vloer. “Dit was de tweede keer in twee jaar tijd. Mijn wagen is ook al een keer gestolen, in totaal hebben ze al tot vier keer ingebroken in mijn auto.”

[ad_2]

- Advertentie -