Huislijntec vanaf 18 maart in vernieuwde showroom met veel nieuwe collecties

[ad_1]

Vanaf 18 maart vinden bij Huislijn kantoormeubelen de jaarlijkse dealerdagen plaats onder de inmiddels bekende naam Huislijntec. De onderneming, die volgend jaar 25 jaar bestaat, pakt dit jaar al flink uit met een groot aantal nieuwe producten die getoond worden in een volledig vernieuwde showroom.

Oscar Lookman is trots op de ontwikkeling die dit jaar wordt voortgezet: “We hebben op de Huislijntec altijd iets bijzonders voor onze dealers. Dit keer zijn de bijzonderheden niet alleen te vinden in de nieuwe producten die we tonen, maar vooral ook in onze nieuwe 800 vierkante meter grote showroom, die we hebben gerestyled in samenwerking met Greendotdesign.nl.

- Advertentie -

Lookman vervolgt: “Uitgangspunt voor de nieuwe inrichting is dat onze dealers, en de klanten waarmee ze naar Nieuw-Bergen komen, in een oogopslag alle nieuwe producten per collectie kunnen aanschouwen.

Feltouch nieuw in collectie

Een van de blikvangers tijdens de Huislijntec zal Feltouch zijn. Eind vorig jaar werden de akoestische producten van het merk geïntroduceerd op de Nederlandse markt en dat leidde volgens Lookman tot zeer positieve reacties: “Feltouch is een schot in de roos voor Huislijn. Feltouch bewijst ook dat producten met zeer goede akoestische eigenschappen in combinatie met een aantrekkelijk design niet duur hoeven te zijn. Ook tijdens de Huislijntec zullen we Feltouch in al zijn facetten tonen naast alle andere nieuwe producten. Ik wil nog niet alle verrassing wegnemen voor onze dealers maar kan wel verklappen dat we met een nieuwe website komen, en zeer veel nieuwe collecties van onder andere ons Flexwall opbergsysteem, Carvi stoelen, Bridge hoge tafels en houten tafels, en Alfa Plus. Ook is er een compleet nieuwe collectie Poefjes en is de stofcollectie uitgebreid met met o.a. de Velvet Classic.”

Akoestische panelen uitgebreid en getest

De uitgebreide collectie Akoestische panelen 32 mm en 62 mm  (welke tijdens de HuislijnTec gepresenteerd worden) zijn begin januari officieel getest en goedgekeurd conform ISO 354 en ISO 11654. Met een NRC (Noice Reduction Coëfficiënt) waarde van respectievelijk 0,70 en 0,80 vallen zij in de categorie van Akoestische producten met een hoge geluidsabsorptie. Complete testraporten zijn per direct op aanvraag digitaal beschikbaar.

Huislijntec vanaf 18 maart

De Huislijntec vindt plaats van 18 tot en met 31 maart 2019 en is te bezoeken voor alle geinteresseerde dealers.

Huislijn Kantoormeubelen

Industrieterrein De Flammert 1214

5854 NC Nieuw-Bergen

T. 0485-348251

T. 0031-6-51682136

E. [email protected]

[ad_2]

- Advertentie -