TV en tijden Wereldbeker veldrijden Tabor: Laptop op schoot voor Van der Poel

[ad_1]

Het belooft weer een druk weekend te worden voor de veldrijders. Op zaterdag en zondag staan er crossen gepland. Op zaterdag wacht allereerst de wereldbekerwedstrijd in Tsjechië. In de Leiderstrui zet op een rijtje waar en hoe laat je er klaar voor moet zitten.

Met Eli Iserbyt en Katerina Nash als leiders in de wereldbekerklassementen gaan we er eens goed voor zitten. Mathieu van der Poel staat namelijk voor het eerst aan de start van een wereldbekerwedstrijd. Iserbyt won al in Iowa, Waterloo en Bern, maar kan hij het ook als Van der Poel er is? Bij de vrouwen waren Maghalie Rochette, Nash en Annemarie Worst de besten in de eerste drie wereldbekers. 

- Advertentie -

Programma Wereldbeker veldrijden Tabor

10.00 uur: Junioren mannen
11.30 uur: Beloften mannen 
13.00 uur: Elite vrouwen
14.30 uur: Elite mannen

TV en tijden Wereldbeker veldrijden Tabor

Net als tijdens het EK wielrennen in Silvelle zijn de mannen en vrouwen live te zien via verschillende kanalen. De vrouwen starten om 13.00 uur. Eurosport zendt vanaf 12.55 uur uit via de Eurosport Player en komt om 16.00 uur op Eurosport 1 met een integraal verslag na afloop. In België kun je online terecht bij Play Sports en ook via NOS.nl is een livestream te vinden om 13.00 uur.

De mannen gaan om 14.30 uur van start. Eurosport schakelt via de Eurosport Player om 14.25 uur in en zendt via Eurosport 1 om 16.45 uur integraal uit na afloop. Play Sports (België) en NOS.nl verzorgen om 14.30 uur tevens online een stream. De wedstrijden van de junioren en beloften zijn niet live te zien. (foto: Proshots)

[ad_2]

- Advertentie -