SKIKK introduceert lichtgewicht magnesium gaming laptops

[ad_1]

Kampen, Nederland – SKIKK™, heeft deze week een nieuwe productlijn gelanceerd de SKIKK 15GKY magnesium laptop serie, welke nu voorzien is van een ultra dunne en zeer sterke magnesium behuizing. Deze serie is standaard voorzien van een GeForce GTX 1660 Ti, RTX™ 2060 of RTX™ 2070 videokaart en Full HD 144Hz beeldscherm.

De laptop is ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te bieden, zowel op het werk als tijdens het spelen. Ze bieden de schijnbaar onmogelijke combinatie van spectaculaire graphics, topprestaties, verbeterde koeling, langere levensduur van de batterij en nog veel meer in een verbluffend dunne behuizing met sublieme bouwkwaliteit.

- Advertentie -

Zo licht, zo slank en toch zo krachtig.

Geen enkel ander laptopmerk is zo ver gegaan. De laptops zijn ontworpen om iedereen te verbazen vanwege zijn lichte gewicht en dunne design. Deze krachtige laptop is slechts 1,55 kg en 18 mm. Je kijkt naar een van de lichtste en dunste laptops op de markt. Of je nu naar het slagveld in je favoriete game gaat of een presentatie geeft in de directiekamer, je kunt deze SKIKK laptop met absoluut gemak meenemen.

Bepantser je laptop met Magnesium.

Het chassis en de behuizing van SKIKK 15GKY serie is volledig gebouwd met magnesiumlegering, een next-gen premium materiaal voor hoogwaardige laptops. Magnesiumlegering biedt verbeterde duurzaamheid en toch aanzienlijk minder gewicht, naast een solide moleculaire structuur met minimale tot nul flex. En nu nog beter … de behuizingen zijn nu afgewerkt met een extra laag beschermende coating om de slanke en esthetische uitstraling verder te behouden.

Meer power

Of je nu een hardcore gamer bent of een professionele gebruiker in snel tempo, De SKIKK 15GKY serie heeft alle kracht die je nodig hebt. De laptop wordt aangedreven door de nieuwste 9e generatie Intel Core i7-processor met 6 cores, 12M cache en kloksnelheden tot 4,5 GHz. Dus ga je gang, zowel op het werk als tijdens het gamen. De kracht ligt letterlijk in jouw handen.

Laat je niet tegenhouden. Ga Maximaal!

Trap het pedaal van je NVIDIA GeForce grafische kaart helemaal in en speel zonder aarzeling de meest uitgebreide titels op maximale instellingen. Onder de verfijnde en slanke behuizing van deze laptop is een beest van een systeem gebouwd voor Maximale Performance op desktopniveau. Beide modellen zijn ook uitgerust met een automatische GPU Boost-functie waarmee je jouw systeem dynamisch kan overklokken om het maximale uit de beschikbare rekenkracht te halen. Deze functie maakt maximale verwerking mogelijk, waardoor je grafische prestaties naar een geheel nieuw niveau worden gebracht.

Snellere beeldverversing

De SKIKK 15GKY serie wordt niet geleverd met een standaard 60Hz beeldscherm maar met een snellere 144Hz-display. Deze toonaangevende verversingssnelheid maakt scèneovergangen naadloos en de gameplay zijdezacht, zelfs met de meest snelle en ingewikkelde beelden.

Bekijk meer. Ervaar meer.

Ervaar meer meeslepende gaming met ons eigen ultradunne bezel-beeldscherm. Niet alleen zorgt het compacte ontwerp voor een betere weergave in elke game, het helpt ook kostbare laptopruimte te besparen en het uiterlijk te verbeteren met een duidelijk getrimde vormfactor. Zo kregen wij een 15,6 ” beeldscherm in een 14″ achtige laptop.

Buitengewone kracht. Uitzonderlijke koeling!

Met grote verwerkingskracht komt een even goed koelsysteem. De SKIKK 15GKY serie is daarom uitgerust met quad heatpipes, dubbele ventilatoren en een systeem met vier ventilatieopeningen om voor ruim voldoende koeling te zorgen, vooral wanneer je op volle toeren speelt of multitaskt. De laptop valt ook op met het chassis van magnesiumlegering dat ook fungeert als een extra warmteafvoer, waardoor de koeling en prestaties nog beter worden.

Kleine laptop. Grote batterij!

Ondanks de lichtgewicht constructie hebben onze deskundige ingenieurs met succes een duurzame batterij geïntegreerd. De krachtige SKIKK 15GKY serie laptops zijn uitgerust met een 63Wh-batterij. We zeiden al dat verder dan ooit tevoren zouden gaan, en dat is precies waar we naartoe gaan met de batterijduur.* – helemaal tot het maximum, en dan nog meer.

Volledige controle

Beheer je systeem vanuit het gemak van een uniforme enkele interface via het SKIKK Gaming Center. Met deze alles-in-één software kun je jouw systeeminformatie zoals temperatuur en netwerksnelheid volgen en fijnere aanpassingen maken aan gebieden zoals ventilatorsnelheden, kleuren van toetsenbordverlichting en meer. Het biedt ook snelle instellingsopties waarbij de gebruiker tussen verschillende gebruiksmodi kan schakelen om het stroomverbruik te optimaliseren.

Spelveranderende audio

De SKIKK 15GKY serie is gelicenseerd door THX Spatial Audio, een speciale audiosuite die is ontworpen om stereo en surroundgeluid te verbeteren voor een meeslepende 360-graden audio-ervaring.

Stabiliteit en beveiliging

De zelf samenstellen laptop werkt op Windows 10, een beproefd besturingssysteem dat geschikt is voor zowel gaming als multitasking. Ook is de laptop uitgerust met een Windows Hello-camera, die een extra laag van gepersonaliseerde beveiliging en toegang voor je systeem biedt en tegelijkertijd de inlogsnelheid verbetert.

* De werkelijke levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van de systeemconfiguratie, het netwerk, het gebruik, de gebruikte applicaties en vele andere factoren.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De nieuwe SKIKK 15GKY magnesium serie laptops met een instapprijs van €1399,- kan vanaf vandaag worden besteld op www.skikk.eu en via erkende SKIKK resellers.

De volledige technische specificaties en alle maatwerkopties en accessoires zijn te vinden op https://www.skikk.eu/laptops/magnesium[ad_2]

- Advertentie -